4-Step Stepper
1 2 3 4

Регистрирай се

NewPay е лесна и сигурна платформа и за да я ползваш, е нужно да предоставиш твоя телефонен номер, имейл и ЕГН. Твоят имейл ще ти служи и като потребителско име за вход в профила ти.

Много е лесно - добави продукти в количката си и на последната стъпка избери плащане с Newpay.

Попълни данните си, ако се регистрираш за първи път или избери с кой продукт да платиш, ако вече имаш профил. За да ползваш NewPay На 4 или 6 вноски, трябва да се идентифицираш с лична карта. Ще бъдеш пренасочен към сайта на NewPay.

Прегледай документите и договора за ползване на услугите на NewPay и потвърди с тикче, че си съгласен с тях.

Готово! Разполагаш с профил и одобрен лимит, в рамките, на който можеш свободно да пазаруваш онлайн. Важно: Ще те пренасочим обратно към сайта на Декатлон, където ще потвърдим поръчката ти след плащането в платформата на NewPay

1 2 3 4

Как можеш да плащаш с NewPay

На последната стъпка от пазаруването избери да платиш с "Newpay". Ще те пренасочим към техния сайт, където можеш да избереш най-удобния за теб вариант.Важно: След финализиране на процеса изчакай обратно пренасочване към Decathlon.bg. Тук ще потвърдим твоята поръчка.

Отложено

До 400 лв.

С продукт Отложи до 30 дни, можеш да закупиш стоки на стойност до 400 лева. Ще имаш 30 дни да платиш сумата към NewPay. Услугата няма никакво оскъпяване. За да ползваш услугата, трябва да имаш регистрация в NewPay.

За да ползваш услугата, трябва да имаш регистрация в NewPay.

На 4 вноски

До 1000 лв.

Разполагаш с лимит до 1000 лв. Когато пазаруваш онлайн, плащаш на момента 20% от стойността на поръчката си, а останалата сума се разпределя на 3 равни месечни вноски ! Без никакво оскъпяване!

Можеш да ползваш този продукт след регистрация и верификация с лична карта.

На 6 вноски

До 2000 лв.

Разполагаш с лимит до 2000 лв. Когато пазаруваш онлайн можеш да разсрочваш плащането си на 6 равни вноски с оскъпяване и без първоначална вноска!

Можеш да ползваш този продукт след регистрация и верификация с лична карта.

1 2 3 4

Вземи и ползвай

Потвърди плащането на избраните продукти с NewPay. Докато покупките ти пътуват към теб, ние ще ти изпратим известие (SMS и имейл) с информация за сумите и сроковете, в които можеш да направиш плащането за тях.
1 2 3 4

Плати

Потвърди плащането на избраните продукти с Ти избираш как да направиш плащане на покупките ти:
  • с карта директно в личния ти профил в NewPay
  • на каса на EasyPay