CORNILLEAU Реф. 8837718 5041687

ТЕНИС МАСА 500 INDOOR, СИВА

1399,00 лв.
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Предназначена както за любители, така и за игра в клуб.

ПРЕДИМСТВА

Качество на отскока

Плотове от ПДЧ с дебелина 22 мм, адаптирани за игра в клуб.

Стабилност

Рамка с височина 50 мм за отлична стабилност и равна повърхност.

Лесно преместване

С двойни колела за лесно преместване по различни настилки на закрито.

Техническа информация

Автоматична мрежа с регулиране на височина и обтягане

Масата 500 Indoor предлага изключителна прецизност. При разгъване на масата, стойките се позиционират автоматично. Можете да настроите на желаната височина с механизма в основата на мрежата. Обтягането се регулира с изтегляне на въженцето и блокиране със стопера. След това мрежата е готова за игра.

Изключително лесно регулиране на краката

Масата 500 Indoor е оборудвана с иновативна система за лесно регулиране на краката. Трябва само да завъртите механизма, за да изравните нивото на масата. Механизмът за регулиране е независим от крачето и не е в пряк контакт с настилката. Тази система е изключително лесна и ефективна.

Поставки за 6 топчета

Масата 500 Indoor е оборудвана с поставки за топчета. Тези поставки са разположени от всяка страна на масата, за да имате винаги удобен и бърз достъп до топчетата.

Големи поставки за лични вещи

Двете поставки за аксесоари на масата 500 Indoor са подходящи за телефони, ключове и други вещи, които не са удобни за съхранение в джобовете при игра. Можете да оставите в тях личните си вещи за оптимален комфорт по време на игра.

Професионално качество на отскок

Плотовете от ПДЧ с дебелина 22 мм са адаптирани за игра на тенис на маса в клуб. Те са подходящи и за игра в домашни условия на взискателни любители на тениса на маса.

Широка рамка за отлична стабилност

Широката рамка с височина 50 мм осигурява голяма стабилност и равна повърхност за игра благодарение на материала Aluzinc®, който предлага здравина и дълготрайна издръжливост.

Уникална система за заключване

Тенис масата 500 Indoor е с 16-точково заключване. Тя е много стабилна както разгъната, така и сгъната. Тази патентована система осигурява изключителна безопасност, която надвишава многократно изискванията по действащите стандарти. Леснодостъпният лост за сгъване и разгъване е разработен с допълнителна система за безопасност: той се блокира под ъгъл от 65°, ако не го държите при разгъване на масата.

Две спирачки

Масата е стабилна дори на наклонен терен, както разгъната, така и сгъната. Двете спирачки гарантират отлична стабилност и неподвижност.

Обезопасени ъгли

Масата 500 Indoor е разработена с протектори за ъглите, които заоблят формата им и омекотяват евентуалните удари в масата. Протекторите предпазват ханша на играча от удар при резки и бързи движения по време на игра.

Компактна маса: по-икономична и безопасна

Системата за сгъване COMPACT TECHNOLOGY®, разработена от Cornilleau, ограничава риска от падане, предотвратява възможността от навлизане на дете между плотовете в сгънато положение и улеснява отварянето/затварянето на масата. Освен това, след сгъване, масата е много компактна и лесна за преместване.

Специални двойни колела за зала

Масата 500 Indoor е разработена с двойни колела, които позволяват лесно преместване по различни настилки на закрито. Материалът и изработката предпазват от повреда меките настилки на спортните зали.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Видеа