CORNILLEAU Реф. 8837716 5041685

ТЕНИС МАСА 100 INDOOR, СИНЯ

829,00 лв.
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Този първи модел тенис маса за зала Cornilleau 100 Indoor предлага много добро качество на игра. Отличен избор за играчи на всякакво ниво.

ПРЕДИМСТВА

Качество на отскока

Плотове от ПДЧ с дебелина 18 мм за отлично усещане при игра.

Стабилност

Рамката с височина 35 мм осигурява стабилност и равна повърхност за игра.

Лесно преместване

Колела с конструкция моноблок за лесно преместване на масата.

Техническа информация

Мрежа с регулируемо обтягане

След разгъване на масата, трябва само да регулирате с едно движение мрежата, за да осигурите идеално обтягане. Регулирането е точно, прецизно и устойчиво.

По-лесно регулиране на краката

За регулиране на височината на масата 100 Indoor е необходимо само да завъртите долната част на крачето. Настройката е много лесна и удобна за осигуряване на идеално равна повърхност за игра.

Поставки за топчета

Масата 100 Indoor е оборудвана с поставки за топчета. Тези поставки са разположени от всяка страна на масата, за да имате винаги удобен и бърз достъп до топчетата.

Отлично качество на отскок

Плотовете от ПДЧ с дебелина 18 мм осигуряват отлично усещане при игра: идеален избор за тренировки по тенис на маса.

Стабилност и равна повърхност

Рамката с височина 35 мм осигурява стабилност и равна повърхност за игра. Материалът Aluzinc® предлага здравина и дълготрайна издръжливост.

Безопасна система за заключване

Тенис масата 100 Indoor е с 8-точково заключване съгласно изискванията за безопасност по действащите стандарти. Тази система позволява на плотовете да останат в идеално хоризонтално положение в позиция за игра и вертикално, когато масата е сгъната. За задействане е необходимо да се натиснат бутоните, разположени отстрани на масата.

Компактна маса: по-икономична и безопасна

Системата за сгъване COMPACT TECHNOLOGY®, разработена от Cornilleau, ограничава риска от падане, предотвратява възможността от навлизане на дете между плотовете в сгънато положение и улеснява отварянето/затварянето на масата. Освен това, след сгъване, масата е много компактна и лесна за преместване.

Колела с конструкция моноблок

Ефективните колела с конструкция моноблок позволяват лесно преместване на масата.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Видеа