Филтри 0
Филтри 0
BABOLAT Реф. 8813176 4914405

ТЕНИС РАКЕТА PURE AERO, 300 Г, СИВО/ЖЪЛТО

359,00 лв.
Цвят: СИВО / ЖЪЛТО / ЧЕРНО
  • СИВО / ЖЪЛТО / ЧЕРНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Стабилна ракета с отличен топспин за експертни тенисисти.

ПРЕДИМСТВА

Мощност

Теглото, голямата твърдост и кръглата глава 645 см² осигуряват мощност.

Стабилност

С голяма инерция за стабилност при удар.

Технични удари

Рамката Aeromodular 3 и новата технология FSI Spin предлагат още повече топспин.

Ограничаване на вибрациите

С концепции NF²-TECH и SWX Purefeel за комфорт при удар.

Техническа информация

Тегло (ненаплетена)

300 г.

Тегло: масата е измерена в грамове. Теглото оказва влияние върху инерцията на ракетата, следователно върху нейната маневреност, стабилност и трансфер на енергията към топката (мощност). По-тежката ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-леката ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Баланс (ненаплетена)

32 см.Баланс: това е точката на баланс на ракетата, измерена в сантиметри от най-долната част на ракетата (дръжката). При по-висока стойност (баланс към главата) ракетата е по-мощна и стабилна при удар, но не е толкова маневрена. Обратно, при по-ниска стойност (баланс към дръжката), ракетата е по-маневрена, но не е толкова мощна и стабилна при удар.

Размер на главата

645 см².Размер на главата: това е площта на главата на ракетата, измерен в см². Той оказва влияние върху толерантността и мощността на ракетата. Ракетата с по-голяма глава е по-мощна и толерантна, но предлага по-малко контрол. Обратно, ракетата с по-малка глава осигурява по-голям контрол, но не е толкова мощна и толерантна.

Твърдост

69 RaRa: този индекс определя твърдостта на ракетата, тоест нейното свойство да се огъва при удар. По-твърдата ракета (с по-висок индекс Ra) се огъва по-малко при удар. Това свежда до минимум загубата на енергия, която се предава през кордажа към топката. По този начин най-общо може да се твърди, че по-твърдата ракета е по-мощна.

Инерция (ненаплетена)

SW = 290

Инерцията (на английски: Swingweight) има отношение най-вече към маневреността на ракетата и нейното свойство за предаване на енергията към топката (мощност). Ракетата с по-голяма инерция е по-мощна, но по-малко маневрена. Обратно, ракетата с по-ниска инерция е по-маневрена, но не е толкова мощна. Инерцията в голяма степен се определя от теглото, баланса и дължината на ракетата.

Кордаж

16 x 19Наплитане на кордажа: това е съотношението на вертикалните и хоризонталните корди. По-големят брой корди означават по-затворен кордаж, а по-малкият брой корди - по-отворен кордаж. По-затвореният кордаж осигурява повече контрол, но по-малко мощност и топспин. Обратно, по-отвореният кордаж предлага повече мощност и топспин, но по-малко контрол.

Дължина

68,5 см.Дължина: това е дължината на ракетата от основата на дръжката до върха на главата, измерена в сантиметри. По-дългата ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-късата ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Сечение

Сечение: 23/26/23

Технология FSI Spin

Усъвършенствана технология FSI Spin за още повече топспин. Отворен кордаж за максимален топспин. Технологията WOOFER SYSTEM удължава времето за контакт между топката и кордажа за повече контрол и комфорт.

Продълговатите втулки са усъвършенствани и разположени от горната и долната страна на рамката за "катапулт" ефект на кордажа и отлично въртене на топката за повече топспин.

РАМКА AEROMODULAR 3

Овална и аеродинамична рамка AEROMULAR 3 с втулки за по-бързо движение и повече топспин.

Концепция SWX PURE FEEL

Това е нова технология на основата на технологията SMAC. Тази иновативна антивибрационна система, вградена в графита, осигурява изключително усещане и звук в момента на удара.

КОНЦЕПЦИЯ NF²-TECH

Вложки от лен, разположени на стратегически места в рамката за оптимално абсорбиране на ударите и отлична ефективност при удар.​

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Карлос Алкарас, Феликс Ожер-Алиасим, Лейла Фернандес.