WILSON Реф. 8795728 4846631

ТЕНИС РАКЕТА ULTRA 100 V4, 300 Г, НЕНАПЛЕТЕНА, СИНЯ

330,00 лв.
Цвят: СИНЬО / ЧЕРНО
  • СИНЬО / ЧЕРНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Мощна и стабилна ракета за експертни тенисисти. Предлага се без кордаж.

ПРЕДИМСТВА

Мощност

Концепциите PWS, POWERPROFILE и Sweet Spot Channel осигуряват мощност.

Стабилност

Патентованата технология FortyFive осигурява допълнителна стабилност при удар.

Технични удари

С отворен кордаж 16x19 за добър топспин.

Техническа информация

Тегло (ненаплетена)

300 г.

Тегло: масата е измерена в грамове. Теглото оказва влияние върху инерцията на ракетата, следователно върху нейната маневреност, стабилност и трансфер на енергията към топката (мощност). По-тежката ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-леката ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Баланс (ненаплетена)

32 см.Баланс: това е точката на баланс на ракетата, измерена в сантиметри от най-долната част на ракетата (дръжката). При по-висока стойност (баланс към главата) ракетата е по-мощна и стабилна при удар, но не е толкова маневрена. Обратно, при по-ниска стойност (баланс към дръжката), ракетата е по-маневрена, но не е толкова мощна и стабилна при удар.

Размер на главата

645 см².Размер на главата: това е площта на главата на ракетата, измерен в см². Той оказва влияние върху толерантността и мощността на ракетата. Ракетата с по-голяма глава е по-мощна и толерантна, но предлага по-малко контрол. Обратно, ракетата с по-малка глава осигурява по-голям контрол, но не е толкова мощна и толерантна.

Твърдост

70 Ra

Ra: този индекс определя твърдостта на ракетата, тоест нейното свойство да се огъва при удар. По-твърдата ракета (с по-висок индекс Ra) се огъва по-малко при удар. Това свежда до минимум загубата на енергия, която се предава през кордажа към топката. По този начин най-общо може да се твърди, че по-твърдата ракета е по-мощна.

Инерция (ненаплетена)

SW = 285Инерцията (на английски: Swingweight) има отношение най-вече към маневреността на ракетата и нейното свойство за предаване на енергията към топката (мощност). Ракетата с по-голяма инерция е по-мощна, но по-малко маневрена. Обратно, ракетата с по-ниска инерция е по-маневрена, но не е толкова мощна. Инерцията в голяма степен се определя от теглото, баланса и дължината на ракетата.

Кордаж

16 x 19Наплитане на кордажа: това е съотношението на вертикалните и хоризонталните корди. По-големят брой корди означават по-затворен кордаж, а по-малкият брой корди - по-отворен кордаж. По-затвореният кордаж осигурява повече контрол, но по-малко мощност и топспин. Обратно, по-отвореният кордаж предлага повече мощност и топспин, но по-малко контрол.

Дължина

68,5 см.Дължина: това е дължината на ракетата от основата на дръжката до върха на главата, измерена в сантиметри. По-дългата ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-късата ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Сечение

Сечение: 23/26/23

ТЕХНОЛОГИЯ FORTYFIVE

Патентованата технология FortyFive, създадена на основата на усъвършенстван Carbon Mapping, осигурява оптимално съотношение на гъвкавост и стабилност.

ТЕХНОЛОГИЯ POWERPROFILE

Новата гама Ultra е разработена с ключовата технология PowerProfile, която съдържа три подобрения на геометрията, осигуряващи по-голяма стабилност и по-лесно изпълнение на мощни удари.

ТЕХНОЛОГИЯ INTEGRATED PWS

Технологията Integrated PWS (Perimeter Weighting System) осигурява максимална мощност на удара при запазване на оптимална стабилност.

ТЕХНОЛОГИЯ SWEET SPOT CHANNEL

Технологията Sweet Spot Channel представлява кухина в рамката за удължаване на хоризонталния кордаж с 3,5 мм за повече мощност и реактивност.

ОБЪРНАТА ГЕОМЕТРИЯ POWER RIB

Обърнатата геометрия на сърцевината Power Rib увеличава устойчивостта на усукване за още повече мощност и ограничава изкривяването на рамката.

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Да не се излага на резки температурни промени.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Кей Нишикори, Борна Чорич, Фелисиано Лопес, Виктория Азаренка