Реф. : 8317760
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
АКСЕСОАРИ ЛОВНО КУЧЕ

ЗВЪНЧЕ ЗА КУЧЕ

NO BRAND
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 01/03/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 04/03/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 05/03/2021 5лв.
По звука на това звънче ще можете да откривате кучето си сред гъста растителност по време на лов. Звънът му информира и останалите, че вие и кучето сте наоколо. Звънчето издава местоположението на кучето, когато е пуснато да се разхожда или по време на лов. С халка за лесно захващане за нашийника.

Предимства

Звуково въздействие Специфичното му звънене се чува на средни разстояния.

Техническа информация

Звучност

Макар да не е силен, звукът на звънчето се чува ясно на средни разстояния. Той ще ви позволи да откриете кучето си дори сред гъста растителност. Така ще можете лесно да го следвате по-скоро по слух, отколкото с поглед. Обхватът му, разбира се, зависи и от слуховите ви възможности.

Форма на звънчето

Звънчето е с формата на сфера, поради което се плъзга по растителността, без да се закача. Минималната отворена повърхност не позволява на растителността да влезе вътре и да блокира звука.

Безопасност

Звукът на звънчето информира останалите ловци за присъствието на вашето куче. Идеално пригодено е за кучета, които преследват бекаси в гората или фазани в полета, а освен тома предупреждава другите хора наоколо за присъствието ви наблизо.

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи