Реф. : 8518591
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ХИДРАТАЦИЯ И ПРЕДТРЕНИРОВЪЧНИ ПРОДУКТИ

ЗЪРНЕНО БЛОКЧЕ С КУВЕРТЮР, 6X30 Г, ЧЕРЕН ШОКОЛАД/ФЪСТЪЦИ И БАДЕМИ APTONIA

APTONIA
4.7/5
4.7/5

Вкус : Черен шоколад / Бадем / Фъстък

Декатлон
Нашият екип създаде това зърнено блокче, за да си набавите енергия по време на вашите бегови или велотренировки с продължителност до 3 часа. Търсите здравословно зърнено блокче за спорт? Заредете се с енергия преди, по време на или след тренировка с това зърнено блокче от здравословни съставки и без палмово масло.

Предимства

Енергизиращ ефект Осигурява от 133 kcal до 138 kcal в зависимост от вкуса.
Лесно отваряне/затваряне Благодарение на системата Clak отварянето на опаковката е лесно и бързо.
Лесно пренасяне Можете да съхранявате блокчето в джобовете си.
Състав Продуктът не съдържа палмово масло.

Техническа информация

Нова рецепта, съобразена с вашите препоръки

На първо място искаме да ви съобщим, че блокчето не е с толкова сладък вкус благодарение на замяната на глюкозния сироп с оризов и редукцията на шоколадовата глазура.
Освен това премахнахме всички добавки и съставки, които нямат хранителна стойност и се смята, че имат негативно влияние на организма. Няколко примера: изключихме от рецептата сорбитола, аромата на карамел и захарните естери на мастни киселини. Освен това рецептата не съдържа палмово масло.

Продуктовият ни мениджър представя визията на Aptonia за по-здравословни и природосъобразни продукти

"Като погледнете съставките на продукта, забелязвате, че много от тях не се използват в домашни условия. Нашата цел е да създадем продукт, който максимално се доближава до начина, по който приготвяте храна вкъщи. Когато се приготвят хранителни продукти за спорт някои добавки са задължителни, но ние знаем какво използваме и защо. Стремим се да създаваме адаптирани за спорт здравословни продукти, които са произведени с отговорност към околната среда и затова не използваме палмово масло."

Как се изготвя рецептата?

Ние знаем какви продукти използваме и защо. Например екстрактът от токоферол, който е в изключително малки количества (<0.05%), е добавен в резултат на замяната на палмовото масло със слънчогледово олио, за да се предотврати окисляването на продукта и да се избегне получаването на горчив вкус. Освен това токоферолът е екстракт с естествен растителен произход, който е много богат на витамин Е.

Нови подобрения отвътре и отвън

Освен с нова, подобрена и по-здравословна рецепта без палмово масло, зърнените блокчета се предлагат в по-практичен и компактен размер. Новата опаковка съдържа 6, вместо 5 зърнени блокчета. За по-голямо удобство единичната опаковка на зърнените блокчета също е подобрена. С нея отварянето е лесно и интуитивно.

История на зърненото блокче

Защо нова рецепта? За да създадем здравословно зърнено блокче, съобразено с вашите нужди и препоръки, с по-удобен размер, за да бъде с вас винаги по време на спорт. Нашият екип разработи нова рецепта с цел да създаде качествен продукт с добавена стойност. За да постигнем най-добрия вкус, тествахме рецептата с 400 души.
Резултатът е вкусно и здравословно зърнено блокче без палмово масло.

Няколко думи от продуктовия мениджър

Зърнено блокче за тренировки с ниска до умерена интензивност. Качествен продукт, адаптиран за спортни занимания. Подходящ както за спорт, така и за удоволствие. Може да се консумира преди и след тренировка или като междинно хранене.
Зърнено блокче с кувертюр - за да избегнете разтопяване на глазурата, се препоръчва да съхранявате блокчето в кошницата на велосипеда или при хидратиращата система."
Мнението на екипа ни за вкуса: "Много обичам зърненото блокче с вкус на черен шоколад и фъстъци".

Производство

"Нашият избор на продукти надвишава многократно изискванията по съответните стандарти. Постепенно ние отстраняваме в максимална степен всички видове изкуствени добавки. В подхода ни към избора на съставки и добавки ние се водим от етични, екологични и здравни съображения. Освен това, ние се стремим постепенно да опростяваме нашите рецепти".Произведено в Испания.

Таблица с хранителни стойности

хранителни стойности 100 г | 30 г (1 блокче) Енергийни стойности 1929 kJ - 460 kcal | 579 kJ - 138 kcal Мазнини 20 г | 6 г от които наситени мастни киселини 8,1 г | 2,4 г Въглехидрати 59 г | 18 г от които захари 32 г | 9,6 г Фибри 5,0 г | 1,5 г Протеини 8,6 г | 2,6 г Сол 0,17 г | 0,05 г

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение Зърненото блокче е покрито с шоколадова глазура. Препоръчително е да се съхранява на хладно и сухо място.
Ограничения за употреба: .

Тестове и гаранция

Тестови продукт Гамата зърнени блокчета с кувертюр е разработена в лабораторията на Aptonia.
Всички вкусови разновидности са тествани и одобрени от екип от 30 души по време на физическо натоварване.

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи