Реф. : 8553374
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СЪДОВЕ, КОТЛОНИ ЗА ТРЕКИНГ

ЗАКУСКА С МЮСЛИ, ЗЪРНЕН ФЛЕЙКС И ГРОЗДЕ, ЗА ТРЕКИНГ, 100 Г FORCLAZ

FORCLAZ
Декатлон
до 6,40лв. - %

От

6,40лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice 64лв. / Kg

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
6,40лв. - %
Преди0лв.Сега6,40лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice 64лв. / Kg

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Нашият екип от любители на планинския трекинг разработи храна, съобразена с енергийните нужди при физическа дейност сред природата, с минимално тегло 120 г. 356 kcal енергия в 100 г (дехидратирано тегло). Крайно рехидратирано тегло: 200 г.Възможност за рехидратация със студена вода.

Предимства

Лесно използване Бързо (3-5 мин) и лесно приготвяне благодарение на мерителните деления отвътре.
Енергизиращ ефект 456 kcal за 100 г дехидратирани и 200 г рехидратирани.
Лесно пренасяне Размер на пакетчето: 15 x 15 x 2,5 см. Общо тегло: 120 г.
Мултифункционалност Възможност за рехидратиране със студена вода.

Техническа информация

Съвети за употреба

Отворете опаковката и натиснете двата ръба един към друг, за да се отвори дъното на пликчето като плоска чиния. Добавете 100 мл гореща или топла вода (до белег 3), разбъркайте с лъжица и затворете ципа. Докато храната се рехидратира, разклащайте често опаковката. Изчакайте от 3 до 5 мин. Отворете, разбъркайте отново и консумирайте съдържанието.
Можете да рехидратирате мюслито и със студена вода или мляко, но трябва да предвидите повече време.

Дехидратация или лиофилизация?

Повечето от нашите продукти са лиофилизирани (без подправките, ориза и спагетите). Лиофилизата е процес на сублимация, при който съдържащата се вода в замразен продукт преминава директно от твърдо в газообразно състояние. Благодарение на този метод хранителните качества на избраните от нас продукти се запазват най-добре (за разлика от други способи за дехидратиране). Друго важно предимство на този метод е непромененият вкус на продуктите и ограниченото използване на консерванти.

Как се приготвят храните?

Всички лиофилизирани храни от нашата гама са произведени във Франция. Говеждото месо е с френски произход и е готвено на ниска температура (около 70°C) между 45 минути и 1 час, преди да бъде дехидратирано. Другите съставки са лиофолизирани поотделно. Според избраната рецепта се съчетават всички продукти, заедно с необходимите подправки и билки. Накрая се опаковат в индивидуални порции.

Размери и тегло

Тегло след рехидратация: 200 г;
тегло в сухо състояние: 100 г;
размери: 15 x 15 x 2,5 см;
общо тегло с пакетчето: 120 г.

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности: 100 г
Енергийни стойности: 1507 kJ - 356 kcal
Мазнини: 2,7 г
от които наситени мазнини: 0,4 г
Въглехидрати: 69,0 г
от които захари: 31,0 г
Протеини: 11,0 г
Сол: 0,2 г

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав Приготвяне на дехидратирана закуска Мюсли с грозде. Състав: зърнени продукти 60% (произход ЕС, пшеница*, овес, ръж*), обезмаслено мляко 11%, захар, стафиди 7,5% (грозде, масло от памучно семе), ананас 3,8% (ананас, захар, киселинен регулатор (лимонена киселина)), консервант (натриев дисулфит), папая 3,7% (папая, захар, консервант (натриев дисулфит)), карамелизирани семена от слънчоглед 2,5%. *Съдържа глутен. Може да съдържа следи от яйца, сулфити, целина, риба, ракообразни, сусам, соя, ядки, синап, мекотели.
Съвети за съхранение Да се съхранява на хладно и сухо място.
Вижте как да използвате Вашия продукт.

Тестове и гаранция

Целият екип по разработката имаше възможност да опита тази закуска от мюсли с грозде в рамките на процеса по създаването ѝ при честите си излизания из планинските масиви около Монблан, където се намират офисите на Forclaz – марката за трекинг нa Décathlon. Нашата дехидратирана закуска е одобрена от диетолог и от тестова група.
Тестови продукт Всички хранителни продукти, които използваме, са тествани от екипа ни и от дегустатори на всеки етап от приготвянето им, за да задоволят в най-висока степен нуждите и изискванията ви.

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи