Реф. : 8616422
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ТРОТИНЕТКИ

ЗАДНА СПИРАЧКА ЗА ФРИЙСТАЙЛ ТРОТИНЕТКИ MF1.8 OXELO

OXELO
4/5
4/5
Декатлон
Резервен комплект, предназначен за смяна на спирачката на фрийстайл тротинетка MF1.8. За удължаване на живота на тротинетката. Този комплект дава възможност за бърза смяна на повредената или износена задна спирачка на тротинетката.

Предимства

Лесен монтаж/демонтаж Сменете спирачката, използвайки глух Г-образен ключ 4 мм.
Съвместимост Комплектът е съвместим с моделите MF1.8

Техническа информация

Съдържание на комплекта

При възможност за смяна на резервни части не е необходима смяна на цялата тротинетка.
За поддръжка и удължаване на живота на тротинетката на вашето дете, този комплект съдържа: 1 спирачка и необходимите за монтажа винтове.

Съдействие за поддръжка и ремонт

При нужда от съдействие за поддръжката или ремонта на вашата тротинетка или тази на детето ви, можете да се обърнете към сервиза на най-близкия магазин на ДЕКАТЛОН.

Монтаж със собствени инструменти

Защо липсват инструменти за монтаж в комплекта?
Причината е същата, поради която предлагаме резервни части: това е част от дългосрочната ни политика за опазване на околната среда. Поради екологични съображения ние не включваме отвертка или ключ във всеки комплект.

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав Основна част: 100% стомана;
Съвети за съхранение Фрийстайлът е екстремен спорт. Частите натрупват умора и трябва редовно да се проверяват и подменят.
DecathlonLegalNoticeTitle При каране на тротинетка се препоръчва използването на предпазна екипировка (каска, наколенки и налакътници).
Повечето сериозни инциденти се случват през първите месеци. Отделете време да усвоите основите на карането на тротинетка, за овладяване на скоростта и спирането във всякакви инцидентни ситуации и независимо от метеорологичните условия (най-вече на мокър терен).

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи