УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПОРАДИ обстановката в страната са ВЪЗМОЖНи забавяния В ДОСТАВКАТА НА някои ПОРЪЧКИ. Благодарим ви за разбирането!
Реф. : 8560175
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
SKI TOURING

РЕГУЛИРУЕМИ ЩЕКИ ЗА СКИ ТУРИНГ WEDZE

WEDZE
Декатлон
Щеки за планински ски туринг с дизайн на перцата, осигуряващ максимален баланс. Регулируеми щеки с 2 секции, дълга дръжка с пяна за удобно захващане при изкачване и ергономична каишка. Перата осигуряват отличен баланс при изкачване.

Предимства

Ергономичен захват Дълга дръжка с пяна + дълга каишка за комфорт при захващане.
Лесно отваряне/затваряне Механичен лост за лесно регулиране на дължината.
Съвместимост Перата осигуряват лесно захващане в снега при изкачване.

Техническа информация

Какво представлява планинският ски туринг?

Наричаме ски туринга в планински условия Mountain Touring. Карайте и определете сами маршрута си за изкачване, далеч от ски пистите. Спуснете се там, където снегът е най-добър, а склонът е най-безопасен и няма риск от лавини. Това е автентичната практика на ски туринга. Вие се придвижвате в неприспособена околна среда, трябва да владеете движенията си, да подготвяте маршрута си и да умеете да ползвате екипировката си за лавинна безопасност. Не излизайте сами.

Щеки с 2 секции

За оптимално адаптиране на дължината на щеката при изкачване или спускане и според стръмнината на наклона, щеките се регулират с механичен лост на дължина от 110 до 145 см. Минимална дължина на щека (прибрана): 95 см

Ергономичен захват

За комфорт и адаптиране на разположението на ръката при изкачване, щеките са разработени с дълга дръжка с пяна и регулируема каишка.

Връх на щеката

Връх Tungsten за лесно забиване на щеката във всякакъв вид сняг; особено подходящ за твърд сняг.

Сайт със съвети

https://skitouring.decathlon.fr
На този сайт ще откриете нашите съвети за практикуване на ски туринг: как да закачите ските за раницата, как да фиксирате коланите към ските и други. Предлагаме още подробен списък с маршрути за ски туринг.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Тръба
100% алуминий
Дръжка/ръкохватка
100% полиетилен

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи