Реф. : 8389059
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
БИЛЯРД

ЩЕКА ЗА СНУКЪР ОТ 2 ЧАСТИ CLUB 500 GEOLOGIC

GEOLOGIC
4.1/5
4.1/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 18/05/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 18/05/2022 3,99лв.
  • Доставка до адрес От 18/05/2022 6,99лв.
Нашият дизайнерски екип създаде тази щека за напреднали в снукъра и американския билярд. Много семпла и ефикасна щека за билярд. Щека, изработена от ясен, изключително подходяща за редовна игра на английски билярд и снукър, както с приятели, така и на състезания.

Предимства

Точност Прецизна игра - предна част от кленово дърво и връх с диаметър 10 мм.
Лесно пренасяне Лесна за транспортиране - от 2 части със стоманена сглобка в средата.
Лесен монтаж/демонтаж Сглобяване само с няколко движения благодарение на стандартната винтова резба.

Техническа информация

Тегло, размер и състав

Щеката следва традициите на снукъра. Тегло 540 г и дължина 145 см. Това са стандартните размери на една щека за билярд. Предната част е с диаметър 10 мм и е подходяща за игра с топки за снукър. Щеката е изработена от ясен с гладък завършек в предната част в стила на английския билярд. Ферулата и сглобката са от месинг.

Интересни факти за билярда

Ясенът е особено здрава дървесина. Използването му позволява направата на фини върхове, подходящи за топките в английския билярд. Според историческите източници, щеките за снукър винаги са изработвани от ясен. Това дърво е широко разпространено в Европа. Ето защо е напълно логично щеките за билярд да се правят от него.

Характеристики на щеката: лесна за транспортиране, ефикасна и с подсигурен буфер

Щеката се транспортира лесно на 2 части. Връзката от стомана е от най-високо качество и елиминира усещането, че играете с щека от 2 части. А винтът позволява да сглобите щеката само с няколко движения. Буферът на щеката (частта, която поставяте на земята) е от каучук.Така че няма риск да надраскате щеката или пода, докато изчаквате следващия си удар.

Съвет от нашия екип

В билярда най-важна е прецизността, но също така и позицията. Намерете вашата най-удобна позиция, в която сте едновременно стабилни и се чувствате удобно. Масата за снукър е голяма. Не се притеснявайте да се наведете и да играете с брадичка почти опряна в щеката.

Как се поддържа върхът на щеката?

Тапата е продължение на щеката. Тя често е наричана връх.
Тази част докосва топката. Тя се изхабява и сменя често. Ако сменяте тапата или имате нова щека, трябва да подготвите върха. Целта е върхът да се шлифова с шкурка, за да се отстрани лакът, да се омекоти кожата, така че удърът на топката да е равномерен.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Стъбло
100% твърдо дърво
Ложа (на пушка)
100% твърдо дърво
Буфер, бъмпер
100% нитрилен каучук
Скоба
100% месинг
Връх на щека
100% кожа
Съвети за съхранение Съхранявайте щеката в хоризонтално положение, далеч от пряка слънчева светлина, влага и рязка смяна на температурата.

Тестове и гаранция

Корентин, Мано, Денис и Беранжер - част от екип Geologic и носители на златен, сребърен и бронзов медал по френски билярд.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи