Реф. : 963021
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
БИЛЯРД

ЩЕКА ЗА АМЕРИКАНСКИ БИЛЯРД/СНУКЪР 300, 122 СМ GEOLOGIC

GEOLOGIC
Екипът ни създаде тази щека за желаещите да се занимават с билярд или снукър дори в домашни условия. Много подходяща за първи стъпки в американския билярд или снукъра заради малкия си размер и многофункционалността си. Можете да играете дори у дома.

Предимства

Точност Прецизни първи стъпки благодарение на предната част от топола и върха 10 мм.
Сцепление Твърдото дърво и гладкото покритие осигуряват добро захващане.
Лесно пренасяне Щеката е без сглобка.

Техническа информация

Тегло и размер

Дължина: 122 см, тегло: 365 г.
Малкият размер на щеката позволява да играете в ограничени пространства.

Какви са предимствата на късата щека за билярд? Ще ви обясним:

Благодарение на малкия размер ще можете лесно да практикувате този спорт в ограничени пространства или да научите децата си да играят билярд. Този спорт е подходящ и за деца, тъй като развива концентрацията, учи ги да спазват правила и да прилагат познанията си по геометрия. А най-важното е, че благодарение на билярда ще споделите с тях безброй прекрасни моменти.

Как се поддържа върхът на щеката?

Тапата е върхът на щеката.
Тази част докосва топката. Тя се изхабява и сменя често. Ако сменяте тапата или имате нова щека, трябва да подготвите върха. Целта е върхът да се шлифова с шкурка, за да се отстрани лакът, да се омекоти кожата, така че ударът на топката да е равномерен.

Първи стъпки в билярда: няколко съвета от нашия екип

Противно на общоприетото мнение, билярдът е спорт. И то спорт за точност.
Намерете най-удобната позиция, в която сте едновременно стабилни и се чувствате удобно, за да успеете да се прицелите прецизно.
И накрая, вместо да се осланяте на късмета или на случайността, заложете на стратегията, прецизността и успеха. За максимална точност и ефективност си представяйте предварително ударите, вместо да стреляйте на сляпо там, където са струпани най-много топки, за да видите какво ще се получи.

Топче или топка? Дупки или джобове? Няколко термина от билярда

Макар и често да чувате за топчета и дупки в билярда, това не са точните термини в този спорт. Точно така. Ако искате да играете билярд, ще трябва да вкарвате топки (а не топчета) в джобове (а не в дупки). Как? Като ударите бялата топка с щека. Тук се говори за билярдна щека, а не за пръчка.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Щека
100% меко дърво
Връх на щека
100% кожа
Буфер, бъмпер
100% нитрилен каучук
Скоба
100% месинг
Съвети за съхранение Дървена щека за билярд: съветваме ви да я съхранявате в хоризонтално положение, без да я излагате на слънчева светлина, влага или резки температурни разлики, за да избегнете деформациите.

Тестове и гаранция

Корентин, Манон, Денис и Беранжер - част от екип Geologic и носители на златен, сребърен и бронзов медал по френски билярд.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи