Реф. : 8397330
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
CROW HUNTING ACCESSORIES

ВЪРТЕЛЕЖКА С ГАРВАНИ

NO BRAND
Декатлон
до 60,60лв. - %

От

60,60лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
60,60лв. - %
Преди0лв.Сега60,60лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Тази въртележка с мюрета гарвани за лов е конструирана така, че да улесни привличането на черни и посевни врани. Въртележката с три кадифени фигурки се задвижва лесно с бутон on/off.

Предимства

Видимост Реалистична изработка на 3 гарвана от велур, въртящи се около оста си.
Лесно пренасяне Възможност за разглобяване за пестене на място при пренасяне.
Лесно използване Бутон on/off задейства редуването на фигурките.

Техническа информация

Правна регулация

Задължително трябва да се спазва действащата нормативна уредба за лова и за регулиране на популацията на семейство вранови (черна и посевна врана): в отделните териториални единици правилата може да са различни. Затова ловецът трябва да потърси в ловната организация, в която членува, или в местната ловна структура видовете и датите за регулиране на популацията на врани и да поиска необходимите разрешения.

Каква е функцията на въртележката?

Въртележката с гарвани е незаменим аксесоар, когато искате да регулирате броя на враните (черна и посевна врана). В съчетание с изкуствени примамки, разположени около поста ви, движението на трите фигурки ще привлече по-лесно птиците. Компактна и лесна за пренасяне въртележка, която с лекота се прибира в транспортен калъф (например предлаганата в DECATHLON чантата за мюре 120 Л).

Какви са частите на въртележката с гарвани?

Въртележката е съставена от основа, 3 подвижни метални пръчки, 3 крачета и 3 кадифени фигурки. Всичко е разглобяемо (враните се закрепват в края на пръчките, които, от своя страна, влизат в предвидените за целта пространства на основата).

Как работи този аксесоар?

Работи с 3 батерии AA/R6 (продават се отделно). Поставете ги на предвиденото за това място (под основата), след това забийте основата в земята, като внимавате въртележката да остане стабилна въпреки завъртането на трите пръчки. Поставете пръчките в предназначените за това каналчета и закрепете изкуствените гарвани в края на металните пръчки. За да задвижите или спрете въртележката, натиснете бутона on/off отстрани върху основата.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи