Реф. : 8496108
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ТОПКИ И АКСЕСОАРИ ЗА РЪГБИ

НАДУВАЕМА ВРАТА ЗА РЪГБИ AIRDROP R500, ЧЕРВЕНА OFFLOAD

OFFLOAD
Декатлон
  • Доставка в магазин От 23/01/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 27/01/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 28/01/2021 Безплатно
Екипите ни разработиха тази лесна за пренасяне по терена надуваема врата за ръгби. Размери: 3,5 х 2,6 х 1,5 м. Вратата се прибира в транспортен сак. Airdrop е иновативен продукт. Напомпва се навсякъде за по-малко от 2 минути. Широката основа осигурява отлична стабилност.

Предимства

Компактност Изключително компактна. След изпускане се прибира в калъфа (60 х 30 см).
Стабилност Airdrop се фиксира към тревата или пясъка с колчета или кръгли стойки.
Лесно пренасяне Airdrop се пренася много лесно: тежи само 4,3 кг в калъфа.
Противоударна защита Надуваемата структура на вратата осигурява пълна безопасност при игра.
Устойчивост За допълнителна здравина надуваемата мембрана е частично подплатена с текстил.
Лесно използване Напомпва се с помпа за по-малко от 2 минути.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

Монтаж и демонтаж на надуваемата врата AIRDROP

МОНТАЖ:
- Извадете Airdrop от транспортния сак и разгънете вратата на земята. - Отворете единия от двата клапана. Уверете се, че другият е плътно затворен. - Напомпайте вратата с помпа. - Изправете я и за фиксирайте за земята с колчетата (за трева) или с кръглите стойки (за пясък).
ДЕМОНТАЖ: - Отворете двата клапана, за да изпуснете въздуха. - Навийте и сгънете вратата, преди да я приберете в транспортния калъф. ВАЖНО: Прочетете инструкциите за употреба, които ще намерите в калъфа.

Дизайн на Airdrop R500

Дизайнът на Airdrop 500 осигурява лесен монтаж и гарантирана безопасност. Двете U-образни колчета оформят вратата, а широката основа осигурява допълнителна стабилност. За допълнително улесняване на монтажа Airdrop е изработена от една част и се напомпва само с едно движение. Подсилените шевове и двойното покритие на стените осигуряват допълнителна здравина. Размери след изпускане: Височина 3,5 м. Ширина: 2,6 м. Дълбочина: 1.5 м.

Играта с крак в ръгбито

В ръгбито децата започват да тренират отбелязване на гол на възраст около 12 години, когато започват тренировките на истински врати. Това е нов етап в обучението на младите ръгбисти. Airdrop е забавен тренировъчен уред, с който децата могат да тренират удари с крак (дроп-гол, наказателен или допълнителен удар) навсякъде. Вратата Airdrop е компактна, за да я носите лесно навсякъде (в двора, на плажа в парка). Много подходяща за игра със семейството и с приятели.

История на Airdrop

Клубовете, които използват малките метални врати за ръгби Easydrop, се нуждаят и от по-големи врати, с които да продължат да развиват уменията на децата. В отговор на тяхното запитване, дизайнерският ни екип проведе редица наблюдения и продължителни проучвания, за да изработи първите прототипи. След това подложихме продукта на тестове в лабораторни и реални условия с клубове и спортни училища. Екипите ни завършиха изработката на Airdrop през пролетта на 2019 година.

Съвети от дизайнерския екип за игра с крак

При играта на ръгби съществуват 3 начина за отбелязване на гол: Дроп-гол: топката отскача от земята и се вкарва в рамките на вратата. Наказателен удар: след фал, топката се поставя на земята и се изстрелва по посока на вратата. Допълнителен удар: идентичен с наказателния удар, отсъжда се след есе. При тренировка на 2 души, Airdrop позволява както работа върху тези 3 техники, така и упражняване на посрещане на удара с крак, тъй като играчите тренират от двете страни.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
100% полиестер
Импрегнация
100% полиуретан
Съвети за поддръжка Да се пере на ръка.
Ограничения за употреба: Помпата не е включена в комплекта.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи