Реф. : 8397258
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЕКИПИРОВКА И АКСЕСОАРИ ЗА ГМУРКАНЕ

ВОДОЛАЗЕН МАНОМЕТЪР SCD 300 БАРА С ЛУМИНИСЦЕНТНА ОСНОВА SUBEA

SUBEA
Декатлон
до 75,90лв. - %

От

75,90лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
75,90лв. - %
Преди0лв.Сега75,90лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Инженерните ни екипи разработиха съвместно с водолази този точен манометър с отична видимост за удобно следене на оставащото количество въздух в бутилката. Водолазен манометър за налягане до 300 бара. Съвместим със системите с високо налягане.

Предимства

Лесно четене Циферблат с луминисцентна основа, скала 300 бара с индикатор от 50-ия бар.
Здравина Противовъзпламенителна и противоударна защита.

Техническа информация

Технически характеристики

Манометър 300 бара с неръждаема, излята кутия от хромиран месинг, осигуряваща противовъзпламенителна и противоударна защита.Механизъм: чувствителна спирала от мед-берилий.Шланг с външен диаметър 55 мм.Мъжка резба. 7/16'' високо налягане.
Тегло: 260 грамаЧервена зона между 50-ия 0-ия бар за по-добра видимост и повече сигурност.Допълнителен страничен ринг за закачане на манометъра. Допълнителна обезопасителна каишка за повече удобство.

Съвети при сглобяване

Съветваме ви да не затягате прекалено силно първата степен. Прекаленото затягане може да доведе до повреда на първата степен, изработена основно от хромиран месинг, който е мека сплав. Кръглият уплътнител на шланга осигурява необходимата непропускливост.
Използвайте силиконова грес за смазване и удължаване на живота на уплътнителите.

Проверка на регулаторите

SUBEA препоръчва извършване на технически преглед на регулатора на всеки 2 години и проверка поне 1 път в годината. Прегледите и проверките трябва да се извършват от сертифициран сервиз на SUBEA. Препоръчва се и проверка на регулатора след интензивен сезон (над 100 гмуркания) или след дълъг период на съхранение.
https://support.decathlon.fr/plongee-fr-tp_20687

Съвети за съхранение

Важно е да съхранявате всяко оборудване за гмуркане далеч от източници на озон (електромотори, печки и др.) и да предпазвате от UV лъчи. В противен случай, това води до по-бързо износване на уплътненията и застрашава вашата безопасност и правилното функциониране на регулатора. Да се съхранява на сухо място, защитено от топлина и пряка слънчева светлина.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Платка
100.00% кевлар
Конструкция
100.00% стомана
Съвети за съхранение Много е важно екипировката за гмуркане да се съхранява далеч от източници, произвеждащи озон. Да се съхранява на сухо място, защитено от топлина и пряка слънчева светлина.
Ограничения за употреба: Гмуркането изисква притежание на сертификат.
инструкция За повече информация за продукта разгледайте инструкция

Тестове и гаранция

Нашият технически партньор: PlanetOcean (водолазен център с 5 звезди по системата PADI), разположен в центъра за водни спортове на DECATHLON в Андай, Франция. PlanetOcean използва целогодишно екипировка SUBEA. Екип инструктори участва с взискателност в разработването на продуктите SUBEA: от създаване на концепцията заедно с началника на продуктовия отдел, дизайнерите и инженерите, до тестовете за издръжливост на износване, с помощта на начинаещи и обучаващи се водолази през цялата година.
Тестови продукт Създаден и тестван от нашите екипи и техническия ни партньор в Андай (Франция).
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи