Реф. : 8593234
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ВЕЛОКОМПЮТРИ

ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS BRYTON RIDER 420 BRYTON

BRYTON
Декатлон
до 214лв. - %

От

214лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
214лв. - %
Преди0лв.Сега214лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Rider 420 е компютър с GPS навигация, който променя нещата. Rider 420 има вграден GNSS приемник за по-голяма точност, навигация, живот на батерията до 35 часа, bluetooth свързаност, интелигентни известия и 77 функции.

Предимства

Измерване на параметри Време/разстояние/скорост/денивелация/местоположение. Кардио и навигация.
Свързване с други устройства Bluetooth свързаност.
Автономност Живот на батерията до 16 часа.
Водоустойчивост Степен на водоустойчивост IPX7.

Техническа информация

Просто прецизен

Велокомпютърът Rider 420 е създаден с идеята за простота и удобство. Разполага с висококачествен 2,3-инчов екран, чийто ясен и чист образ се вижда под всякакъв ъгъл, за да осигури приятно изживяване с велосипеда. С функциите за следене на трасето и инструкциите завой по завой карането в непознати райони вече не е никакъв проблем - включената поддръжка на системата GNSS позволява на Rider 420 да определя местоположението ви чрез сателит по-бързо и точно.

Ясен и чист образ

За да представя информация по възможно най-добрия начин, Rider 420 разполага с голям 2,3-инчов черно-бял екран. Лепеният висококачествен екран представя ясно и чисто изображение, което се вижда под всякакъв ъгъл във всякаква среда. От страницата за колоездене, на която се представят до 8 показателя едновременно, можете да добиете пълна представа за представянето си в реално време.

Показва пътя

Освободете приключенския си дух с функцията проследяване на трасето на Rider 420. Вече можете да планирате и да създавате маршрути чрез приложението Bryton Active, да въвеждате трасета (.gpx) от други платформи в Bryton Active и да синхронизирате автоматично пътя си със Strava, Komoot и Ride чрез GPS, за да превърнете Rider 420 в свой персонален водач. С инструкциите за навигация завой по завой уредът осигурява информация с имената на пътищата.

Поддържа датчици ANT+/ BLE

За допълнително удобство датчиците ANT+ и BLE функционират отлично с Rider 420 чрез проста настройка.

Абсолютна прецизност

Велокомпютърът с GPS Rider 420 включва 5 различни сателитни системи: GPS, Glonass (Русия), BDS (Китай), Galileo (Европа) и QZSS (Япония), благодарение на което не губите време в подготовка и разчитате на много по-надеждно сателитно покритие във всякаква среда, особено когато сте сред сгради, дървета и дори в планината.

Предлага 77+ функции

Rider 420 осигурява всички данни, необходими за анализа на вашия пробег. Той предлага 77+ функции като продължителност, скорост, разстояние, калории, каданс, височина, мощност, сърдечна честота и т.н.

Живот на батерията до 35 часа

Ако обичате дългите преходи, Rider 420 отговаря идеално на вашите нужди. Той има ресурс 35 часа и позволява смяната на външните батерии, без да прекъсва приемането на данни.

Поддържа педали с датчик за мощност

Rider 420 е предназначен и за колоездачи, които използват педали с датчик за мощност. Достатъчно е да въведете дължината на педала за калибриране и ще получите точните стойности на мощността, генерирани от датчика на педалите.

Интелигентно уведомяване

Вече няма да се притеснявате за пропуснати повиквания, имейли или кратки съобщения по време на тренировка. Rider 420 ви предупреждава когато получавате поща или SMS след свързване със смартфона ви чрез BLE.

Показва персонализирани данни чрез приложение

Персонализирайте показването на данни с приложението Bryton. След свързване с приложението Bryton можете да персонализирате страниците си с данни в зависимост от поставените тренировъчни цели чрез BLE на вашия телефон. Използва се много лесно.

Автоматична синхронизация със STRAVA, TrainingPeaks и Selfloops

Не е необходим софтуер за конвертиране на файловете. Файловете за тренировка се записват автоматично във формат FIT и могат да се качват в най-популярните сайтове за колоездене, включително STRAVA, TrainingPeaks, Endomondo, Map My Ride, Fit Track и много други.

Синхронизация с приложението Bryton

Възползвайте се от пряката синхронизация без прекъсвания с новото приложение Bryton. Данните за тренировките ви могат да бъдат синхронизирани с Bluetooth чрез устройство с приложението Bryton или можете да проследите напредъка си, както и графични анализи, докато споделяте вашите преходи в социалните мрежи.

Размери и тегло

Широчина: 49,9 мм;
височина: 83,9 мм;
дълбочина: 16,9 мм;
тегло: 67 г.

Спецификации

Показване на данни: LCD монохромен екран 2,3 инча.
Ресурс на батерията: 35 часа.
GPS: Много чувствителен водоустойчив
чип: IPX7.
Аларми: Да.
История на обиколките: 130 обиколки.
Дневник на историята: 300 часа.
Зони на сърдечната честота: 7 зони.
Температура при работа: -10C° ~ 50C°.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи