Реф. : 8568949
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ВЕЛОКОМПЮТРИ

ВЕЛОКОМПЮТЪР С GPS BRYTON 450E BRYTON

BRYTON
Декатлон
до 329лв. - %

От

329лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
329лв.  %
Преди0лв.Сега329лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Rider 450E е компютър с GPS, който ви позволява да следите GPS трасето си и да го синхронизирате чрез bluetooth системата на вашия телефон. Компютърът разполага с bluetooth интерфейс, който ви позволява да го свържете със съвместимите с тази система устройства: датчици за каданс и мощност, кардиоколан.

ПРЕДИМСТВА

Измерване на параметри Време/разстояние/скорост/денивелация/местоположение. Опции - кардио и каданс.
Свързване с други устройства Bluetooth връзка със смартфон, връзка ANT+ с датчици (опционално).
Автономност Ресурс 32 часа.
Водоустойчивост Степен на водоустойчивост IPX7.
Вижте Вашия продукт в действие

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

По-голям екран, по-добра видимост

За да осигури отлична видимост, Rider 450 разполага с голям монохромен екран 2,3”, който прави разчитането на данните по-лесно от когато и да било. Той показва до 10 стойности на страница, за да ви даде възможност да анализирате по-добре представянето си в реално време.

Заредени OSM карти

Чрез проекта OpenStreetMap (OSM) компютърът Rider 450 предлага на любителите на планинското колоездене едно потребителско изживяване. С него можете да намирате трасетата, да установявате местоположението си и да определяте посоката, в която трябва да поемете с един поглед за по-приятно и безпроблемно колоездене.

Поддържа данни на електронната система за смяна на скорости

Rider 450 отчита и данните на системите за електронна смяна на скоростите като Shimano Di2, SRAM eTap и Campagnolo EPS. Вместо да проверявате курбела и венците, получавате цялата информация за скоростите - предавателно число, комбинация и дори заряд на батерията на електронното управление на екрана на Rider 450.

Поддържа датчици ANT+/ BLE

Заложете на простотата. Датчиците ANT+ и BLE функционират отлично с Rider 450 чрез проста настройка.

Абсолютна прецизност

Първият велокомпютър с GPS на Bryton, който отчита данните на всички сателитни системи - Glonass (Русия), BDS (Китай), Galileo (Европа) и QZSS (Япония), осигурявайки изключително надеждно покритие във всяка ситуация, особено при наличието на сгради/дървета или дори при бързо придвижване с планински велосипед.

Поддържа до 78 функции

Rider 450 осигурява всички данни, необходими за анализа на вашия пробег. Той предлага до 78 функции като продължителност, скорост, разстояние, калории, каданс, височина, мощност, сърдечна честота и Shimano Di2.

32 часа ресурс на батериите

Ако обичате дългите преходи, Rider 450 отговаря идеално на вашите нужди. Той има ресурс 32 часа и позволява смяната на външните батерии без да прекъсва приемането на данни.

Тренировки с TrainingPeaks

За да улесни максимално тренировъчния процес, Rider 450 поддържа тренировъчните планове TrainingPeaks®. Можете да планирате тренировките си чрез TrainingPeaks® и за ги записвате в паметта на Rider 450 чрез приложението Bryton.

Интелигентно уведомяване

Вече няма да се притеснявате за пропуснати повиквания, имейли или кратки съобщения по време на тренировка. Rider 450 ви предупреждава когато получавате поща или SMS след свързване със смартфона ви чрез BLE.

Показва персонализирани данни чрез приложение

Персонализирайте показването на данни с приложението Bryton. След свързване с приложението Bryton можете да персонализирате страниците си с данни в зависимост от поставените тренировъчни цели чрез BLE на вашия телефон. Използва се много лесно.

Автоматична синхронизация със STRAVA, TrainingPeaks и Selfloops

Състезавайте се с колоездачи от цял свят чрез данните, записани от Rider 450. Не е необходим софтуер за конвертиране на файловете. Файловете с вашите тренировки се записват автоматично във формат FIT, който може да се прехвърли в популярните сайтове за спортна подготовка. Ние улесняваме и синхронизацията на вашата дейност от приложението Bryton към Strava/TrainingPeaks/Selfloops свързвайки акаунтите ви.

Спецификации

Показване на данните: Монохромен LCD екран с диагонал 2,3".
Ресурс: 35 часа.
GPS: Много чувствителен водоустойчив
чип: IPX7.
Аларми: Да.
История обиколки: 130 обиколки.
Запис история: 300 часа.
Зони на сърдечната честота: 7 зони.
Работна температура: -10C° ~ 50C°.

Покажи повече Покажи по-малко

СЪСТАВ/СЪВЕТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

ТЕСТОВЕ И ГАРАНЦИЯ

Гаранция 2 години

МНЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИ

МНЕНИЯ НА НАШИТЕ ЕКИПИ