Реф. : 8617926
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ВЕЛОКОМПЮТРИ

ВЕЛОКОМПЮТЪР GARMIN EDGE 530 GARMIN

GARMIN
4.6/5
4.6/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 03/10/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 06/10/2021 Безплатно
  • Доставка до адрес От 08/10/2021 Безплатно
Велокомпютърът Edge 530 осигурява динамично проследяване на резултатността, както и данни за развитие. Ще карате така, сякаш познавате всяко изкачване и всеки завой. Освен това ще откривате маршрутите във всеки регион, които са най-популярни сред спортистите. Ресурс на батерията до 20 часа.

Предимства

Измерване на параметри Време/разстояние/скорост/денивелация/местоположение. Кардио и навигация.
Свързване с други устройства Bluetooth свързаност.
Управление на траекторията Навигация върху карта и програмиране на маршрут.
Автономност Ресурс на батерията до 20 часа.
Данни за тренировката Програмиране и управление на тренировка.
Лесно четене Екран 2,6 инча, цветен, 246 × 322 пиксела.
Водоустойчивост Степен на водоустойчивост IPX7.

Техническа информация

ФУНКЦИЯ CLIMBPRO - КОНТРОЛИРАЙТЕ УСИЛИЯТА СИ

Следвайки даден маршрут или трасе, ще можете да видите оставащото разстояние, както и наклона в градуси. Това ще ви позволи да оцените по-добре интензивността на натоварването и да прецените какви усилия още трябва да положите.

ДИНАМИЧНО ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ПРЕДСТАВЯНЕТО И СТАТУТ НА ТРЕНИРОВКА

Ще получавате информация за начина, по който тялото ви реагира на тренировките. Ще можете да следите максималната кислородна консумация, времето за възстановяване, натоварването и целевото натоварване на тренировката и много други.

Ефикасна ли е тренировката ви? Ще можете да се възползвате от автоматично оценяване на последните си тренировки и на показателите на представянето ви, за да узнаете дали тренировката ви е ефикасна, на оптимално ниво, или прекалено интензивна.

СВЪРЗАН КОМПЮТЪР - СМАРТ СЪОБЩЕНИЯ, CONNECT IQ, СИНХРОНИЗАЦИЯ С GARMIN CONNECT

Ще получавате имейли, съобщения и сигнали директно на вашия Edge, ако е свързан със съвместим смартфон.

Ще зареждате информационни полета и ще получавате приложения и уиджети от нашия магазин Connect IQ.

Приложението Garmin Connect включва много активна онлайн общност, която позволява на потребителите да се свързват, когато се придвижват, да участват в предизвикателства и дори да споделят постиженията си в социалните мрежи.

ДИНАМИКА НА КОЛОЕЗДЕНЕ

Ще разполагате с прецизни измервания, осигуряващи информация за развитието на вашата резултатност в зависимост от различни променливи като положение, конфигурация на велосипеда, продължителност на пробега и т.н.

С новите измервания, като брой скокове, разстояние на скока и времетраене на натоварване на окачването ще можете да записвате всяка важна подробност от заниманията си с планинско колоездене.

АВАНГАРДНИ ТРЕНИРОВКИ

Ще можете да синхронизирате тренировките си с TrainingPeaks® и с нашата онлайн общност Garmin Connect™ направо на вашето устройство Edge. Ще виждате предстоящите си тренировки и ще избирате лесно съответстващото упражнение.

ГЕНЕРАТОР НА ПОПУЛЯРНИ МАРШРУТИ TRENDLINE

Използвайки заредените трасета, включващи милиарди километри, Edge 530 ще ви предложи най-добрия маршрут на базата на най-често използваните шосета и черни пътища.
С два пъти по-бързата, отколкото при предходните модели, функция за изчисляване на маршрута ще имате повече време за педалиране и ще чакате по-малко.

ПРИЛОЖЕНИЕ TRAILFORKS И РЕЖИМ FORKSIGHT

Ще можете да заредите безплатното приложение Trailforks от нашия магазин Connect IQ™ и да отворите на устройството си Edge картографското съдържание, включващо информация за състоянието на трасетата, температурни карти и много други.

Когато използвате приложението Trailforks, този режим показва автоматично следващите разклонения по трасето и ви показва местоположението ви в пътната мрежа.

НАВИГАЦИЯ - CYCLE MAP НА GARMIN, ГЛАСОВО НАСОЧВАНЕ, ВРЪЩАНЕ В НАЧАЛНАТА ТОЧКА

Ще педалирате с вече заредени карти, които ще ви осигуряват информация за надморската височина и отправните точки и ще ви позволяват да търсите адреси.

С подробните навигационни функции и предупрежденията за предстояща смяна на посоката на движение никога няма да се губите.

Устройството Edge 530 ще ви позволи да се върнете на правилния път, когато се отдалечите от него, и ще ви насочва към началната точка, ако искате да се приберете по-скоро.

АКЛИМАТИЗАЦИЯ КЪМ ТЕМПЕРАТУРАТА И НАДМОРСКАТА ВИСОЧИНА

Ще бъдете готови за срещи с всякаква среда. Данните за аклиматизация към температурата и надморската височина ще ви помогнат да разберете как тялото ви ще реагира на различните условия.

УДЪЛЖЕН РЕСУРС НА БАТЕРИЯТА

Вашият Edge 530 разполага с ресурс работа до 20 часа с GPS и до 40 часа със захранващия пакет Garmin Charge™ (продава се отделно) или в икономичен режим.

ОБЪРНЕТЕ СЕРИОЗНО ВНИМАНИЕ НА СИГУРНОСТТА

СЪВМЕСТИМОСТ С VARIA:
Свържете устройството Edge 530 с нашите фар и стоп Varia, за да виждате и да ви виждат по-лесно.

РЕГИСТРИРАНЕ НА ПРОИЗШЕСТВИЕ
Това устройство Edge изпраща автоматично местоположението ви до контактите за спешни случаи, когато регистрира произшествие.

ВЕЛОСИПЕДНА АЛАРМА
Защитена с ПИН код велосипедна аларма изпраща до смартфона ви съобщение, ако велосипедът бъде преместен във ваше отсъствие.

ГРУПОВИ СЪОБЩЕНИЯ
Можете да поддържате контакт с вашите спътници.

СЪВМЕСТИМ Е С ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВЕЛОСИПЕД SHIMANO STEPS

На екрана можете да извикате статут и специални информационни полета за електрически велосипеди, както и съобщения за състоянието или системни предупреждения. Можете дори да следите нивото на подпомагане, скоростта на движение, ресурса на батерията и много други показатели по време на каране.

СЪДЪРЖАНИЕ НА КУТИЯТА

Само устройството:
Edge 530,
стандартна стойка,
предна стойка,
монтажи,
USB кабел,
документация.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Пълната техническа информация ще намерите тук: https://buy.garmin.com/fr-FR/FR/p/621224#specs

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

инструкция За повече информация за продукта разгледайте инструкция

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи