Реф. : 8587535
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ВЕЛОКОМПЮТРИ

Велокомпютър с GPS BRYTON Rider 15 BRYTON

BRYTON
3.9/5
3.9/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 24/09/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 27/09/2021 Безплатно
  • Доставка до адрес От 29/09/2021 Безплатно
Велокомпютърът Rider 15 променя всичко. Rider 15 има вграден GNSS приемник за по-голяма точност, нова функция "Посока", живот на батерията до 16 часа и интелигентни известия.

Предимства

Измерване на параметри Време/разстояние/скорост/денивелация/местоположение. Опции - кардио и каданс.
Свързване с други устройства Bluetooth свързаност.
Автономност Живот на батерията до 16 часа.
Водоустойчивост Степен на водоустойчивост IPX7.

Техническа информация

Насочване към целта

2 режима за показване на посоката: режим "Компас", който показва север, и режим "Карта", указващ настоящата посока.

Подобрен екран 2“ със завишен контраст

Със своя голям 2-инчов екран Rider изобразява до 4 показателя за движението на страница (общо 5 страници), като по този начин дава на колоездачите поглед върху текущата тренировка.

Свързване

Безжична технология Bluetooth Smart. Автоматична синхронизация TrainingPeaks. Автоматична синхронизация Strava. Съвместим с всички марки Bluetooth кардиоколан.

Автономност на батерията до 16 часа

Rider 15 е с дълъг живот на батерията, достатъчен за тренировки с продължителност до 16 часа. Той е съвместим и с външни батерии, така можете да го зареждате, докато го използвате.

Функционалност

Rider 15 разполага с до 30 показателя в реално време, като например: продължителност, скорост, разстояние, посока, калории, темпо, височина, сърдечен ритъм, сърдечен ритъм на лактатен праг. Бъдете винаги информирани по време на тренировка.

Интелигентни известия.

Rider 15 получава интелигентни известия, включително имейли, обаждания и текстови съобщения по време на тренировка след сдвояване с приложението Bryton чрез Bluetooth.
*Налично за смартфони iOS и Android.

Екран 2.0 с автоматичен Bluetooth сензор

Rider 15 настройва автоматично своите полета с показатели, в случай на откриване на сдвоени сензори. Когато нивото на батерията на сензора падне, данните на екрана примигват, за да ви напомнят да презаредите, така че устройството да бъде готово за следващата ви тренировка. С приложението Bryton можете да персонализирате страниците/полетата с показатели, според целите на вашата тренировка.

Показва персонализирани данни чрез приложение

С приложението Bryton чрез BLE можете лесно да персонализирате страниците/ полетата с показатели според целите на вашата тренировка.

Функция за автоматична подсветка

В зависимост от географската дължина и ширина на местоположението ви, функцията за подсветка ще се активира автоматично преди залез, което ви позволява да карате навсякъде и по всяко време.

Бъдете информирани за надморската височина, на която се намирате.

С вградения си барометър Rider 15 показва пълни данни за относителната височина за текущото ви местоположение, което ви позволява да наблюдавате разликите в надморската височина и температурата и съответно да правите корекции. Rider 15 ви позволява лесно да измерите надморската височина. След сдвояване с устройството Bryton можете лесно да измерите надморската височина с телефона си.

Автоматична синхронизация със STRAVA, TrainingPeaks и Selfloops

Не е необходим софтуер за конвертиране на файловете. Файловете за тренировка се записват автоматично във формат FIT и могат да се качват в най-популярните сайтове за колоездене, включително STRAVA, TrainingPeaks, Endomondo, Map My Ride, Fit Track и много други.

Синхронизация с приложението Bryton

Възползвайте се от пряката синхронизация без прекъсвания с новото приложение Bryton. Данните за тренировките ви могат да бъдат синхронизирани с Bluetooth чрез устройство с приложението Bryton или можете да проследите напредъка си, както и графични анализи, докато споделяте вашите преходи в социалните мрежи.

Размери и тегло

Ширина: 46,2 мм.
Височина: 71 мм.
Широчина: 16.5 мм
Тегло: 52 г

Спецификации

Информация: Екран LCD HTN, тип сегмент 2".
Живот на батерията: 16 часа.
GPS: Много чувствителен водоустойчив
чип: IPX7.
Аларми: Да.
Дневник на историята: 30 часа в режим 1 секунда, 120 часа в режим интелигентен запис.
Зони за измерване на сърдечен пулс: 7 зони.
Температура при работа: -10C° ~ 50C°

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

инструкция За повече информация за продукта разгледайте инструкция

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи