Реф. : 8560493
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
БЛОКЧЕТА И ГЕЛОВЕ

ВЕГАН ПРОТЕИНОВО БЛОКЧЕ, 5Х40 Г, ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ APTONIA

APTONIA
4.2/5
4.2/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 18/05/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 18/05/2022 3,99лв.
  • Доставка до адрес От 18/05/2022 6,99лв.
Протеиново блокче за възстановяване след интензивно или продължително физическо натоварване. Богат на протеини и въглехидрати веган бар, идеален за консумация 30 минути след натоварване. Да се съчетава с възстановяваща напитка.

Предимства

Енергизиращ ефект 160 kcal и 18 г въглехидрати в 1 блокче.
Концентрация на протеини 10 г растителни протеини в едно блокче.
Състав Без животински протеини.
Съдържа растителни протеини.

Техническа информация

ПРОДУКТ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД ФИЗИЧЕСКО НАТОВАРВАНЕ

За гарантирана ефективност консумирайте блокчето в рамките на 30 минути след тренировка. Защо въглехидрати? Въглехидратите съдействат за възстановяването на нормалната мускулна дейност след много интензивно и/или продължително физическо натоварване, водещо до мускулна умора и намаляване на запасите от гликоген в мускулите. Защо протеини? Протеините допринасят за повторното изграждане на мускулните влакна след натоварването им по време на тренировката.

КАКВО ДРУГО ТРЯБВА ДА ПРИЕМАТЕ, ОСВЕН БЛОКЧЕТО?

Разреден прием на вода за повторно хидратиране (в зависимост от изпотяването); натрий за хидратиране и по-добро усвояване на въглехидратите; бикарбонати за потискане на киселинността. Поради тези причини се препоръчва прием на вода, богата на бикарбонати и натрий.

В КОИ СЛУЧАИ ДА ПРИЕМАТЕ ЕНЕРГИЙНА ДОБАВКА?

Прекаленият прием понякога може да доведе до нежелани ефекти. Приемът на енергийна добавка не е абсолютно наложителен след кратка или лека тренировка или когато следващото хранене е в рамките на един час (внимание: храната трябва да бъде достатъчно богата на въглехидрати, протеини и антиоксиданти).

ПРАВИЛЕН ПРИЕМ, ДОЗИРАНЕ И ИЗБОР НА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Прекаленият прием на протеини е ненужен. Възстановяването и повторното мускулно изграждане не са оптимални при прием на над 20 г протеини. Изолираният прием на протеини не позволява оптимално възстановяване. За оптимизиране на мускулното изграждане и възстановяване на запасите от гликоген в мускулите за предпочитане е комбиниране на въглехидрати с протеини.

ПРЕПОРЪКА

Съчетавайте физическата активност с разнообразно, балансирано хранене и здравословен начин на живот.Приемайте редовно течности.

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности 100 г | 40 г (1 блокче) Енергийни стойности 400 kcal - 1681 kJ | 160 kcal - 672 kJ Мазнини 12,0 г | 4,8 г От които наситени мастни киселини: 1,9 г | 0,8 г Въглехидрати: 46,0 г | 18,0 г От които захари: 19,0 г | 7,6 г Фибри: 3,8 г | 1,5 г Протеини: 25,0 г | 10,0 г Сол 0,42 г | 0,17 г

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение Препоръчително е да се съхранява на хладно и сухо място.
Ограничения за употреба: Да се съхранява далече от деца.
DecathlonLegalNoticeTitle За оптимално възстановяване препоръчваме консумация на 4 г въглехидрати/кг телесно тегло (от всякакъв прием) в рамките на 4-6 часа след края на физическото натоварване.
В случай на продължителна консумация (> 2 месеца) се консултирайте с лекар или диетолог.Да не се приема от бременни жени, деца до 14 год., при бъбречна недостатъчност и хепатит.

Тестове и гаранция

Нашите хранителни продукти са одобрени от диетолог и от представителна група потребители.
Тестови продукт На всеки етап от разработването нашите продукти се тестват от техническите ни сътрудници и от потребители, за да можем да задоволим нуждите ви по най-добрия начин.

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи