Скрий филтрите
Активни филтри 0
Сортиране по:
  • ТРЕНИРОВЪЧНА СТЪЛБА ESSENTIAL, 3,20 М, ОРАНЖЕВА
  • ТРЕНИРОВЪЧНА СТЪЛБА ESSENTIAL, 3,20 М, ОРАНЖЕВА
ТРЕНИРОВЪЧНА СТЪЛБА ESSENTIAL, 3,20 М, ОРАНЖЕВА
KIPSTA
8496478

ТРЕНИРОВЪЧНА СТЪЛБА ESSENTIAL, 3,20 М, ОРАНЖЕВА

22,90 лв.
  • ТРЕНИРОВЪЧНА СТЪЛБА ESSENTIAL, 3,20 М, ОРАНЖЕВА
  • ТРЕНИРОВЪЧНА СТЪЛБА ESSENTIAL, 3,20 М, ОРАНЖЕВА
ТРЕНИРОВЪЧНА СТЪЛБА ESSENTIAL, 3,20 М, ОРАНЖЕВА
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазини

Дизайнерските ни екипи разработиха тази тренировъчна стълба за трениране на координацията. Подходяща за индивидуални или колективни тренировки.

Предимства

Здравина

Здравина

Стълбата е изработена от полутвърда материя, устойчива на стъпване.
Стабилност

Стабилност

Стабилна стълба: полутвърдите напречни летви ограничават риска от подхлъзване.
Видимост

Видимост

Яркият цвят осигурява отлична видимост на стълбата на терена.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

За гамата Essential

Екипите ни проведоха многобройни допитвания до треньори и наблюдения на тренировки в реални условия, за да изследват особеностите на различните упражнения. След анализ на резултатите, те разработиха гамата Essential: изключително многофункционални и ефективни, адаптирани за всякакви видове упражнения, подходящи за всички възрасти и на отлична цена. Стълбата е отлична за тренировка на преодоляване на препятствия. Очаквайте най-новите продукти от гамата.

Дизайнерският екип за гамата Essential

При разработката на гамата Essential, целта на екипите ни беше създаването на динамични продукти. Ето защо те интегрираха в дизайна им елементи, указващи посоката. За цялата гама е характерно включването на стрелката в дизайна на продукта. Напречните летви на стълбата указват посоката на движение. Това я прави интуитивна и приятна за тренировка дори за деца. Посоката на стрелките указва кога трябва да се ускори или забави движението.

Размери и дизайн за ефективни тренировки

Тренировъчната стълба Essential е с височина 3,20 м и е съставена от 7 напречни летви с дължина 51 см. Дизайнерският ни екип за тренировъчната стълба: "Размерите и отстоянията позволяват равномерно и интензивно движение дори за деца. Целта ни беше да разработим един от основополагащите за тренировка продукти на достъпна цена, с компактен и практичен дизайн, който да спестява време при упражненията. Стълбата е с изключително лесен монтаж, поставя се и е готова за употреба".

Тест за здравина и устойчивост в реални условия

Интуитивната и разпознаваема форма е важна характеристика. Приоритет на екипите ни беше разработването на продукт, който да развива способностите при тренировка. Стълбата премина редица тестове за издръжливост. Здравината на специфичните напречни летви е доказана при интензивни тестове в реални условия на терените на Kipstadium в Туркоен. Резултат: стълбата е стабилна, не се мести и не се поврежда по време на упражнения.

Ръководителят на тестовите екипи на Kipsta за тренировъчната стълба

Тренировъчната стълба е важен аксесоар при индивидуалните или колективни тренировки по футбол. Добрата координация е основно качество за футболиста. Тя допринася за добрия баланс и ритъм, които са важни елементи за развиване на скоростта при специфичните за футбола движения и спринтове. Тренировъчната стълба предлага възможност за над 80 вида различни упражнения. След закупуване на стълбата, ще получите на електронната си поща видео с примерни упражнения.

Приложение за тренировки DECATHLON COACH

Приложението DECATHLON COACH е разработено, за да предложи на спортуващите тренировъчни програми, съставени от професионални треньори. След програмите за бягане и ходене, приложението вече предлага и специфични тренировъчни програми за футбол, които ви съпровождат при индивидуалните ви тренировки.Свалете приложението безплатно на https://www.decathloncoach.com/fr/home/

Видеоклипове