Реф. : 8569814
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ТОПКИ ХАНДБАЛ

ТОПКА ЗА ХАНДБАЛ H900, РАЗМЕР 3, ЗА МЪЖЕ, СИВО/БЯЛО ATORKA

ATORKA
Декатлон
  • Доставка в магазин От 24/09/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 27/09/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 29/09/2021 6лв.
Екипите ни разработиха тази топка за много интензивни тренировки и мачове на мъже, експерти в хандбала. Вие сте експерти в хандбала? Топката H900, одобрена от IHF, е отличен избор за вас. Тя осигурява изключителен захват и дълготрайно задържане на налягането.

Предимства

Усещане за контакт с топката С нова структура и по-малко графични елементи за отличен захват.
Устойчивост Издържа на 1500 удара към стоманена повърхност.
Трайно задържане на въздуха С нов плондер за отличен отскок.

Техническа информация

Отличен захват

Инженерните ни екипи преработиха основно структурата на топката за подобряване на захвата. Пяната и текстилният слой под полиуретана осигуряват повече мекота. Тази концепция гарантира отличен захват и максимална ефективност по време на игра.

Изключителна издръжливост

При създаването на по-меката структура беше от значение да се запази устойчивостта на топката. Затова екипите ни разработиха иновативен гъвкав и здрав полиуретан. Топката H900 е изцяло ръчно шита за издръжливост дори на много силни удари. При тестовете за здравина H900 издържа на 1500 удара към стоманена повърхност без признаци на деформиране. Тези технологии гарантират оптимална и дълготрайна издръжливост на топката.

Продължително запазване на налягането

Инженерните ни екипи разработиха иновативен плондер, гарантиращ устойчив във времето висококачествен отскок. Той осигурява продължително запазване на налягането и не е необходимо редовно напомпване. Съвет: препоръчителното налягане при напомпване на топката е 0,3 бара (минимум 0,25 бара).

Изчистен дизайн за отличен захват

За осигуряване на отличен захват, екипите ни преработиха дизайна на топките. Те са с по-малко графични елементи, тъй като слоевете боя предизвикват хлъзгане на топката. Крайният резултат е топка с нов, изчистен и стилен дизайн, осигуряващ отлично сцепление.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна част
100% полиуретан
Воден резервоар
70% естествен каучук, 30% бутилов каучук (IIR)

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи