Реф. : 8402428
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ТОПКИ, РЪКАВИЦИ, ТИЙ ГОЛФ

ТОПКА ЗА ГОЛФ DISTANCE 100, 12 БР., ЖЪЛТА INESIS

INESIS
4.3/5
4.3/5

Цвят : жълто

Декатлон
  • Доставка в магазин От 24/09/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 27/09/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 29/09/2021 6лв.
Предназначена за първи стъпки в голфа на начинаещи играчи (с хендикап >30). Новата топка Distance 100 е произведена с екоконцепция за ограничаване на влиянието върху околната среда.

Предимства

Екоконцепция Оптимизираната концепция за максимално ограничено влияние върху околната среда.
Разстояние В съответствие с правилата в голфа за максимално разстояние на полета.
Мекота Тази топката осигурява твърдо усещане за контакт.
Управление на траекторията Тази топка има умерено сцепление върху грийна.
Устойчивост Полимерът surlyn дава добра устойчивост на външната обвивка на топката.

Техническа информация

По-малко влияние върху околната среда.

При първите си стъпки в голфа начинаещите губят много топки. Всяка изгубена топка оказва негативно влияние върху околната среда. Това е основната отправна точка при разработката на топката Distance 100, модел 2021. Вместо повишаване на ефективността или допълнително понижаване на цената, екипите ни разработиха този нов модел с екоконцепция за намаляване на нейното влияние върху околната среда.

Екоконцепция с вторично използвани материали

Екипите ни решиха да използват остатъчни материали от създаването на други продукти, които да интегрират повторно в производствения процес.
Проучванията ни показаха, че можем да достигнем до употребата на вторично преработени материали в размер на 22% за сърцевината, 33% за жълтата обвивка и 50% за бялата обвивка, без да се променят характеристиките на топката.

Без лакиране

Всички топки за голф с матово или гланцово покритие се лакират. Това осигурява ефектна визия и по-дълготрайна издръжливост, но не е екологично. Затова топките Distance 100 са без лак.
Това не променя характеристиките на топката. Проведохме допитване сред начинаещи играчи на голф. В по-голямата си част те отговориха, че харесват външния вид на лакираната топка, но след като лакът нанася вреди на околната среда, е редно да бъде премахнат. Въз основа на тяхното мнение, екипите премахнаха лака.

Дългосрочно намаляване на въглеродните емисии

Предприетите промени в производствения процес на топката Distance 100 намаляват годишните въглеродни емисии със 125 тона. Това се равнява на 125 двупосочни пътувания между Париж и Ню Йорк.

Точно прицелване

Цялата гама топки за голф Inesis от 2021 година е с усъвършенствана линия за подравняване. Тя е по-ефективна, но не нарушава концентрацията на играча, ако не я използва. Освен това се комбинира отлично с един от новите модели пътъри на Inesis.

Технически характеристики

Конструкция: двуслойна.
Външна обвивка: Surlyn (йономер).
Сърцевина: каучук.
Компресия: 95.
Брой трапчинки: 440

Високо качество на достъпни цени

Ние от INESIS не искаме играчът на голф да прави допълнителни разходи за нещо, което няма да подобри играта му. Затова максимално намаляваме броя на посредниците по време на производството и дистрибуцията на нашите топки.
Не спонсорираме турнири и професионални играчи, нито инвестираме в скъпи рекламни кампании.
Предлагаме нашите топки на най-изгодни за играчите на голф цени.

Съвети за поддръжка

Почиствайте топката често, по възможност преди всеки удар, както преди начален, така и преди удари с пътър. Състоянието ѝ да се проверява редовно за гарантиране на по-добър полет и по-голяма точност.

Използване на топката Distance 100 за състезание

Топката Distance 100 е подходяща за любителски състезания. Сертифицирането от R&A е задължително само за професионални турнири. За намаляване както на цената, така и на влиянието върху околната среда, в състава на топката са използвани материали, които остават от производството на други продукти. Затова тази топка не може да бъде сертифицирана. Въпреки това, всяка топка самостоятелно отговаря на всички критерии на R&A за разстояние на полета, размер и тегло.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна част
100% бутадиенов каучук (BR)
Гилза
100% Surlyn

Тестове и гаранция

Доверяваме се напълно на играчите на голф за оценка и одобрение на нашите аксесоари за голф. Отчитаме коментарите и мненията на клиентите за даден продукт и взимаме съответните мерки, когато оценката не е задоволителна. Бихте могли да прегледате бележките на други клиенти за топката Inesis Distance 100, а също и да участвате в усъвършенстването на продукта, като споделите своите впечатления.
Тестови продукт За да гарантираме високо качество, топките за голф, които предлагаме, се изпитват по следните показатели:
КОНТРОЛ НА РАЗСТОЯНИЕТО, МЕКОТА НА УДАРА, РОТАЦИОНЕН БАЛАНС, УСТОЙЧИВОСТ НА ВЪНШНАТА ОБВИВКА.

Тестовете се осъществяват от експертни изпитатели, а в лабораторията - чрез роботи.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи