Купи на изплащане с 0% лихва изцяло онлайн до 31.12.
Реф. : 8488907
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
РАКЕТИ ТЕНИС М/Ж ЕКСПЕРТИ

ТЕНИС РАКЕТА TR900, ЧЕРНО/ЧЕРВЕНО ARTENGO

ARTENGO
4.6/5
4.6/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 07/12/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 07/12/2021 Безплатно
  • Доставка до адрес От 07/12/2021 Безплатно
Дизайнерските ни екипи разработиха тази мощна и маневрена ракета за експертни тенисисти. Ракетата TR900 е по-лека от модел TR990 Pro и осигурява отличен баланс на мощност и маневреност за лесно изпълнение на силни удари. Концепцията Soft feel гарантира комфорт при удар.

Предимства

Мощност Кръгла глава (645 см²) за мощни удари.
Маневреност Добра благодарение на неутралния баланс (на 32,5 см).
Ограничаване на вибрациите Концепция Soft Feel за оптимален комфорт.
Технични удари Благодарение на наплитането 16x19 и технологията Spin Concept.
Точност Високомодулен графит HMC, гарантиращ отличен контрол.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

Тегло (ненаплетена)

285 грама.

Тегло: масата е измерена в грамове. Теглото оказва влияние върху инерцията на ракетата, следователно върху нейната маневреност, стабилност и трансфер на енергията към топката (мощност). По-тежката ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-леката ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Баланс (ненаплетена)

32,5 см.

Баланс: това е точката на баланс на ракетата, измерена в сантиметри от най-долната част на ракетата (дръжката). При по-висока стойност (баланс към главата) ракетата е по-мощна и стабилна при удар, но не е толкова маневрена. Обратно, при по-ниска стойност (баланс към дръжката), ракетата е по-маневрена, но не е толкова мощна и стабилна при удар.

Размер на главата

645 см².

Размер на главата: това е площта на главата на ракетата, измерен в см². Той оказва влияние върху толерантността и мощността на ракетата. Ракетата с по-голяма глава е по-мощна и толерантна, но предлага по-малко контрол. Обратно, ракетата с по-малка глава осигурява по-голям контрол, но не е толкова мощна и толерантна.

Твърдост (Ra)

70 Ra

Ra: този индекс определя твърдостта на ракетата, тоест нейното свойство да се огъва при удар. По-твърдата ракета (с по-висок индекс Ra) се огъва по-малко при удар. Това свежда до минимум загубата на енергия, която се предава през кордажа към топката. По този начин най-общо може да се твърди, че по-твърдата ракета е по-мощна.

Инерция (ненаплетена)

SW = 265

Инерцията (на английски: Swingweight) има отношение най-вече към маневреността на ракетата и нейното свойство за предаване на енергията към топката (мощност). Ракетата с по-голяма инерция е по-мощна, но по-малко маневрена. Обратно, ракетата с по-ниска инерция е по-маневрена, но не е толкова мощна. Инерцията в голяма степен се определя от теглото, баланса и дължината на ракетата.

Кордаж

16 x 19

Наплитане на кордажа: това е съотношението на вертикалните и хоризонталните корди. По-големят брой корди означават по-затворен кордаж, а по-малкият брой корди - по-отворен кордаж. По-затвореният кордаж осигурява повече контрол, но по-малко мощност и топспин. Обратно, по-отвореният кордаж предлага повече мощност и топспин, но по-малко контрол.

Дължина

68,5 см.
Дължина: това е дължината на ракетата от основата на дръжката до върха на главата, измерена в сантиметри. По-дългата ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-късата ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Технология Spin Concept

Технологията Spin Concept в зоната на втулките на главата допринася за подвижността на кордажа при контакта с топката и осигурява по-добър топспин.

Концепция SOFT FEEL

Концепцията Soft feel с балсово дърво осигурява комфорт при удар.

HMC

Висококачественият графит High Modulus Carbon осигурява твърдост и стабилност на ракетата.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Рамка на ракетата
45% епоксидна смола, 55% въглеродно влакно
Дръжка на ракетата
100% полиуретан
Грип 1
100% полиуретан
Протектор
100% полиамид 11 (РА11)
Кордаж на ракетата
100% полиетилентерефталан (РЕТ)
Капачка на ракетата
100% полиамид 11 (РА11)
Съвети за съхранение Да не се излага на резки температурни промени.

Тестове и гаранция

Стив Дарси (№ 38 в световната ранглиста към 22.05.2017 г.)
Тестови продукт Ракетите преминават тестове в лабораторни и реални условия.
Ракетата е преминала няколкостотин часа тестове от инженерния ни екип, проведени съвместно с техническите ни партньори и професионални играчи. Ракетата изработена в сътрудничество със Стив Дарси (№ 38 в световната ранглиста към 22/05/2017 г.), Оливие Мараш (№ 2 на двойки в световната ранглиста към 28/05/2018 г.), Никола Ескюде (бивш № 17 в световната ранглиста), всички технически партньори на Artengo и други тенисисти на високо ниво.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи