УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПОРАДИ сезонната натовареност и обстановката в страната са ВЪЗМОЖНи забавяния В ДОСТАВКАТА НА някои ПОРЪЧКИ. Благодарим ви за разбирането!
Реф. : 8512041
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
АКСЕСОАРИ ЛОВНО КУЧЕ

СВИРКА ЗА ОБУЧЕНИЕ НА КУЧЕ 500 SOLOGNAC

SOLOGNAC
Декатлон
  • Доставка в магазин От 22/01/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 26/01/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 27/01/2021 5лв.
Тази оранжева свирка, създадена за призоваване на куче по време на обучение или на лов, можете лесно да носите на врата си. Тази свирка е предназначена за обучаване на ловно куче да се връща при стопанина си. Тя може да бъде полезна също така за дресьори и треньори на кучета, тъй като издава силен звук без усилие.

Предимства

Звуково въздействие Издава звук със сила 98,2 децибела.

Техническа информация

Свирката за обучение - каква е ползата от нея?

Работата със свирка е важна част от обучението на кучета за лов, за изложби, за състезания или на кучета водачи, особено когато нямате физически контакт с животното посредством повод (къс или дълъг). С това средство за обучение, особено популярно сред треньорите на кучета и дресьорите, е идеално да приучите четириногия си другар да се подчинява на различни команди.

Защо свирката е ефикасна?

Искате да научите кучето си да се подчинява на различни команди? В такъв случай имате нужда от тази свирка за обучение. Тя се препоръчва за работа с кучето, без значение дали то е близо или далече от вас, независимо от възрастта, поведението или породата му, като допълнение към гласовите команди. Всъщност обучението е преди всичко въпрос на умения. За да предадете някакво послание на кучето има 2 признати начина: гласът и свирката.

С тази свирка ще научите кучето за идва при вас или да изпълнява други команди

С този ефикасен инструмент, харесван както от ловци, така и от дресьори, без особени усилия можете да издадете силен звук, който кучето чува съвсем ясно. Независимо от разстоянието, на което се намира, то ще разпознае мигновено звука, свързан в съзнанието му с призоваване. Така вече няма да се налага за викате или да крещите - свирката ще свърши вашата работа. Чувайки звука ѝ, обученото куче веднага ще разбере какво искате от него.

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна част
100% акрилонитрил-бутадиен-стриен (ABS)
Въже
100% полиамид
Инструкции за пране
Да не се пере
Да не се пере
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи