Реф. : 8580160
СТЕПЕРИ ЗА КАРДИО ФИТНЕС

СТЕПЕР MS120, слонова кост/синьо DOMYOS

DOMYOS
Разработен от нашия дизайнерски екип, с мини степера MS120 укрепвате мускулите на долната част на тялото си и натоварвате сърдечносъдовата система. Ще оцените вертикалното движение на степера MS120, за да работите за бедра, седалище и прасци. Държите гърба си изправен благодарение на кормилото.

За съжаление този продукт е изчерпан.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Какви са ползите от степера MS120?

Извайвате силуета си в домашни условия като комбинирате тренировка за укрепване на мускулите и кардио. Степерът MS120 активира коремните мускули и мускулите на долната част на тялото (бедра, седалище и прасци) за комплексна тренировка в дълбочина. Степерът е лесен за употреба, научавате се бързо и интуитивно как да го използвате. Кормилото му е регулируемо, за да го адаптирате спрямо ръста си.

Тренировка с мини степер

Със степера MS120 натоварвате едновременно мускулите си и сърдечносъдовата си система. С течение на времето подобрявате координацията и дишането си. Започнете тренировката със загрявка от 3 до 5 мин. Следва основната част от тренировката от 20 до 30 мин, през която натоварвате мускулите си в дълбочина. Приключете тренировката с няколко минути с по-бавно темпо и завършете със стречинг, за да подобрите гъвкавостта на мускулите си и да намалите риска от травми.

Как да направите тренировката си по-трудна?

Ако искате да работите за коремните мускули, можете да изпълнявате въртеливо движение с ханша на всяка стъпка. За това ще е необходимо допълнително усилие, но тренировката ви ще е по-комплексна.

Брояч с 4 показателя

Можете да следите напредъка си, като отчитате броя на повторенията, времето, честотата и изразходваните калории. Можете да анализирате тези показатели и да ги подобрявате с всяка следваща тренировка.

Лесно преместване и съхранение

Компактен уред, местите го лесно от една стая в друга и пестите място при съхранение.

Оптимална стабилност за безопасни тренировки

Степерът MS120 е с крака и с педали, които не се хлъзгат за да гарантира максимална стабилност при тренировка.

Размери

Размери 35.5 x 29.8 x 48 см. Тегло: 9.7 кг.

Следпродажбено обслужване

На нашия интернет сайт www.domyos.bg можете да намерите информация за: монтаж и настройка на уреда, технически проблеми, ръководство за употреба.

Покажи повече Покажи по-малко

СЪСТАВ/СЪВЕТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

Състав
Конструкция
100.00% стомана
Външна част
100.00% полипропилен
Съвети за поддръжка Да се почиства с влажна кърпа.
Съвети за съхранение Съхранявайте уреда в хоризонтално положение. Да не се съхранява на открито.
Ограничения за употреба: Максимално тегло 100 кг.Само за домашна употреба.

ТЕСТОВЕ И ГАРАНЦИЯ

Гаранция 2 години

МНЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИ

МНЕНИЯ НА НАШИТЕ ЕКИПИ