/common/3Dpictures/a/acc40633-3d3b-4957-a625-c5c7eea3dc4b.zip/index.html
Реф. : 8354266
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ

ДАМСКИ СПОРТНИ ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ NH100 PROTECT, ТЪМНОСИНЬО/РОЗОВО QUECHUA

QUECHUA
4.8/5
Мнения от потребителите
Декатлон
до 24,50лв. - %

От

24,50лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / От

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
24,50лв.  %
Преди0лв.Сега24,50лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / От

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Нашият дизайнерски екип създаде тези обувки за кратки преходи през равнинни терени, гори или край морския бряг в сухо време. Обувките са подходящи за преходи по лесни терени. Подметката Cross Contact осигурява добро сцепление на естествен терен.

ПРЕДИМСТВА

Омекотяване Система за омекотяване на петата чрез вложка от EVA 6 мм.
Сцепление Подметка CrossContact с грайфери 3,5 мм за отлично сцепление по естествен терен.
Лекота Тегло на обувката: само 260 г за размер 39.
Противоударна защита Синтетичен борд в предната част за защита от камъни.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Подметка CrossContact

Подметката е изработена след продължителни лабораторни проучвания. Съставена е от специално разработен каучук за оптимизирана стабилност и сцепление. Дизайнът на подметките на обувките NH100 предлага по-високо сцепление и по-малко захващане. Захващане: възпрепятства хлъзгането по мек терен (хлъзгав или сух). Сцепление: възпрепятства хлъзгането по твърд терен (мокър или сух).

Предназначени за употреба на естествен терен

Обувките за преход за предназначени за употреба на естествен терен. Материалите за производството на подметката и вътрешната част са избрани за оптимална съвместимост с мек (горска пътека) и минерален терен (камениста крайбрежна пътека). Употребата на обувките върху асфалтов път може да ускори износването и да причини неудобство. Не са подходящи за планински преходи.

Лабораторни тестове

Проведените лабораторни тестове проверяват следните елементи: издръжливост на връзководите и каишките, лепене, токсичност, устойчивост на UV-лъчи, протриване на подметката и компонентите на лицевата част, ускорено стареене.Тези тестове ни позволяват да подобрим качеството на продукта и да предотвратим преждевременното износване на обувките за преходи.

Избор на размер на обувките за преходи

Пробвайте и двете обувки, с чорапите, които бихте носили при преход. Премерете различни модели и размери, ако се налага. Обърнете специално внимание на удобството при основата на петата и предната част на крака при спускане по наклон. Не пристягайте силно обувките, когато ги пробвате. Разходете се в магазина. Използвайте ги на кратки разходки, за да прилегнат по крака.

Значение на комбинацията обувка/чорап

Различни причини за поява на мазоли: триене, подгъване на чорапа, влага, неподходящ размер - много малък или прекалено голям.
Важно е добре да изберете точния размер обувки за преходи и материята на чорапите, подходяща за тях.

Избор на размер на чорапите за преходи

Изберете подходящ за вашия крак размер чорап, за да избегнете нежелани гънки, било защото чорапът е прекалено голям и следователно има прекалено много тъкан около крака ви, било защото чорапът е прекалено малък и се смъква към вътрешността на обувката.

Избор на материя на чорапите за преходи

По време на преход е необходим оптимален контрол на влагата. Изпотяването на краката е неизбежен фактор. Ако обувките са дишащи, те отвеждат влагата от изпотяване, затова трябва да се комбинират с лек и дишащ чорап. Ако обувките са непромокаеми и осигуряват защита от дъжд, тогава се препоръчва избор на чорапи, абсорбиращи и отвеждащи влагата от изпотяване.

Избор на подходящ модел чорапи към обувки NH100

Този модел обувки са дишащи, но не достатъчно, за отвеждане на цялата влага от изпотяване. Затова се препоръчва избор на чорапи NH100 mid: те съдържат памук, абсорбиращ влагата, и са с вътрешен слой от хавлиена материя, който отвежда влагата от крака.Този модел чорапи е достатъчно висок, за да осигури необходимата защита на глезена от триене в обувката. Това е отлична комбинация на чорапи и обувки за ограничаване на появата на мазоли.

Гаранция

Обувките за преходи са с гаранция 2 години.
Ние се стремим да ви предложим здрави и устойчиви продукти, които да направят по-удобни вашите разходки в природата. Благодарение на това ще можете да изживявате нови и нови приключения с тях.

Покажи повече Покажи по-малко

СЪСТАВ/СЪВЕТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

Състав
Външна част
50.00% полиуретан, 50.00% полиестер
Подметка
100.00% термополиетилен
Вътрешна част
90.00% полиестер, 10.00% EVA
Съвети за поддръжка Да се почиства с влажна кърпа.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Съвети за съхранение Съхранявайте на проветриво и защитено от пряка слънчева светлина и влага място.
Ограничения за употреба: Не се препоръчват при дъжд, планински преходи и асфалт.

ТЕСТОВЕ И ГАРАНЦИЯ

Тестови продукт Дизайнерският екип на Quechuа работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). Тестовете в реални условия се провеждат съвместно с техническите ни партньори в района на Фонтенбло и Бретан и гарантират комфорта и здравината на продуктите. Чрез тях можем да усъвършенстваме нашите продукти.
Гаранция 2 години

МНЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИ

МНЕНИЯ НА НАШИТЕ ЕКИПИ