Реф. : 8510131
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
САКОВЕ ЗА БОКС

СПОРТЕН САК ЗА БОЙНИ СПОРТОВЕ 900, 60 Л, ЧЕРЕН OUTSHOCK

OUTSHOCK
Декатлон
  • Доставка в магазин От 27/02/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 04/03/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 05/03/2021 5лв.
Екипите ни разработиха този сак с обем 60 л за бойни спортове с концепция, осигуряваща ефективно подреждане на цялата екипировка и личните вещи. Оптимално подреждане на цялата екипировка: сакът е с практичен дизайн, адаптиран за бойни спортове. Различните отделения осигуряват лесен и пряк достъп до всеки необходим за тренировката компонент.

Предимства

Устойчивост на триене Здравата ламинирана материя е издръжлива при пренасяне и продължителна употреба.
Проветрение на съдържанието Перфорирана пяна и дишаща мрежеста материя за проветряване на екипировката.
Мултифункционалност Дизайн с 2 презрамки и 2 дръжки за пренасяне на гръб или в ръка.
Разпределение на пространството Предвидени са различни отделения за разпределяне на екипировката и личните вещи.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

Отделения за разпределяне на екипировката и личните вещи

Екипите ни разработиха този сак за бойни спортове с отделения, гарантиращи отлично подреждане и пряк достъп до цялата екипировка, без необходимост от изваждане и пренареждане. Сакът е със система за отваряне в средата по цялата дължина като куфар и позволява оптимално подреждане на екипировката и протекторите. Горната част на сака е с широк отвор с 2 мрежи от обратната страна за съхранение на лични вещи. Джобът до дръжката е предназначен за ключове, бинтове, протектори за уста, телефон и др.

Начини за ползване и пренасяне

Благодарение на здравата си ламинирана материя, сакът е подходящ за продължителна и интензивна употреба. Предвидени са различни видове дръжки за пренасяне според индивидуалните предпочитания:
- дръжката за една ръка в горната част на сака позволява пренасяне на сака във вертикално положение; - подплатените презрамки от мрежеста материя са предназначени за носене на сака на гръб или в хоризонтално положение, като чанта.

Дизайн на спортния сак Outshock 900

Целта на екипите ни беше изработване на практичен спортен сак, позволящ ефективно разпределение на личните вещи и екипировката. Първият прототип на сака беше с формата на боксова круша. Определянето на обема е спрямо кикбокса, който изисква най-голяма екипировка. Затова екипите ни изработиха сак с обем 60 л. Бойните спортове са свързани с обилно изпотяване, затова страните на сака са изработени от перфорирана пяна и проветрива мрежеста материя. Така сакът е дишащ, но непромокаем.

Концепция на обувките за бокс

Спортният сак 900 е практичен и многофункционален. Дизайнерските ни екипи изработиха този сак, отговарящ на съвременните тенденции в бокса. При създаването на концепцията за организиране и подреждане на екипировката и личните вещи, инженерните ни екипи използваха утвърдения опит на ДЕКАТЛОН при изработката на сакове. Създадохме множество прототипи, проведохме редица тестове за здравина и тестове в реални условия с боксьори, за да създадем накрая този здрав и ефективно разпределен спортен сак.

Насоки при подреждане на сака за бокс

Продуктовият инженер на Outshock за сака за бойни спортове 900: Идеята за този сак идва от наблюдения в залите, където екипировката се изважда на земята. При бойните спортове се ползва много екипировка, затова екипите ни разработиха и предлагат този практичен, високотехнологичен и оптимизиран продукт. По време на тренировка аксесоарите се сменят често. Затова екипите ни изработиха сак с джобове и отделения за лесен и пряк достъп до цялата екипировка.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
50% полиуретан, 50% полиестер
Подплата
100% полиестер
Пълнеж
70% полиетиленова пяна, 30% EVA
Мрежа
100% полиестер
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене

Тестове и гаранция

Продуктът е тестван и одобрен от екипите ни при подлагане на интензивни тестове, максимално близки до реалната употреба.
Тестови продукт Можете да тествате продуктите в най-близкия магазин ДЕКАТЛОН.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи