Реф. : 8572289
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
АКСЕСОАРИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ПЛАНИНСКИ ТРЕКИНГ

СПАСИТЕЛНО ФОЛИО ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА FORCLAZ

FORCLAZ
4.5/5
4.5/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 18/10/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 20/10/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 22/10/2021 6лв.
Нашият екип селектира това спасително фолио за многократна употреба, за да се предпазите от студ или горещина в случай на необходимост. Спасително фолио FORCLAZ за многократна употреба, предпазва от студ или горещина. Може да се използва като изолираща постелка от земята или да ви предпази от вятъра на хамак.

Предимства

Лесно използване Две лица с различни функции. Сгъва се и се прибира в калъфа за съхранение.
Многократна употреба Спасителното фолио може да се използва многократно.

Техническа информация

ОРАНЖЕВО ЛИЦЕ

С оранжевото лице навън за запазване на топлината: намалява риска от хипотермия, запазва телесната температура, предпазва от вятър и влага.

Лице със сребристо покритие

Със сребристото лице навън защитава тялото от прегряване и предпазва от слънчевите лъчи: предпазва от прекомерна топлина (може да се използва в автомобил, палатка и др.).

РАЗМЕРИ

130 см x 210 см.
Дебелина 38 µm.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ПРИ УПОТРЕБА

Не покривайте главата, поради риск от задушаване. Не използвайте фолиото при буря, в близост до нагорещени предмети или в случай на употреба на електрохирургически инструмент (напр. дефибрилатор). Да не се изрязва и пробива. Да се съхранява на сухо място.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна част
100% полиетилен
Джоб
100% полиестер
Съвети за съхранение Съхранявайте на сухо място, защитено от светлина.

Тестове и гаранция

Нашите клиенти участват в създаването на продуктите благодарение на DECATHLON Création test. Присъединете се и вие на https://testproduit.decathlon.fr.
Тестови продукт Всички продукти на Декатлон се подлагат на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени. Тестовете на продуктите FORCLAZ се осъществяват в планината. Те се провеждат и контролират от инженерния екип, отговорен за концепцията на гамата продукти.
Тестовете дават възможност на продуктовите мениджъри, на инженерите и на всички екипи да разработват и създават високотехнологични продукти, отговарящи на нуждите на нашите клиенти.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи