УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПОРАДИ технически причини са ВЪЗМОЖНи забавяния В ДОСТАВКАТА НА някои ПОРЪЧКИ. Благодарим ви за разбирането!
Реф. : 8356060
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СПАЛНИ ЧУВАЛИ ЗА БАЗОВ ЛАГЕР, ЗА РАВНИННИ ПРЕХОДИ

СПАЛЕН ЧУВАЛ ЗА КЪМПИНГ ARPENAZ, 10°С, ПАМУЧЕН QUECHUA

QUECHUA
Декатлон
до 72,70лв. - %

От

72,70лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
72,70лв. - %
Преди0лв.Сега72,70лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Този спален чувал е разработен от нашия дизайнерски екип, за да гарантира на къмпингуващите комфорт при спане при температури около 10°C. 10°C. Нашият екип разработи удобен спален чувал с мека и приятна на допир материя от памук. Дължина 2 м, може да се ползва като завивка. Гаранция 5 години.

Предимства

Температура на използване Температура на комфорт: 10°C. Гранична температура: 5°C.
Удобно спане Размери 200 x 80 см. Цял цип с двоен плъзгач. 100% памук.
Лесно пренасяне Тегло 2150 г. Обем 21,2 л. Транспортен калъф.
Съвместимост Y Съединява се, за да е подходящ за 2 души. Да се съедини със същия модел.
Лесна поддръжка Лесна поддръжка - пране в пералня. Следвайте съветите за поддръжка.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

Температура на комфорт

Върху всички спални чували посочваме температурите на комфорт, тествани от независима лаборатория (AITEX), съгласно европейския стандарт EN 13537 от 11.04.2002 г. Температурата на комфорт е долната граница, при която ползвателят в легнало положение изпитва топлинен комфорт - не му е нито топло, нито студено (определена за средностатистическа жена при нормални условия на употреба). Изберете спалния чувал по този показател.

Гранична температура на комфорт

Гранична температура на комфорт: гранична температура, при която потребителят в свито положение се намира в термично равновесие и не му е нито студено, нито топло (определено спрямо стандартен мъж при нормални условия на употреба).

Полезна информация за температурите

Самият спален чувал не произвежда топлина. Той запазва топлината на тялото. Ако сте изтощени или измръзнали и влезете в студен и влажен спален чувал, съществува риск да ви е студено, независимо от качествата на чувала. Температурите зависят от устойчивостта на студ на ползвателя (телосложение, умора и др.), от екипировката (изолираща постелка или дюшек и др.), от облеклото (без дрехи, по бельо и т.н.) и от климатичните условия (влага, вятър и т.н.).

Практични съвети

Обличайте се нормално (1 слой дрехи е достатъчен). Затоплете крайниците си: шапки, ръкавици, чорапи, загряващи лепенки, масажиране и т.н. Бутилка с топла вода може да ви послужи като топъл компрес (ако няма риск от неочаквано отваряне). Свивайте и отпускайте мускулите си (70% от използваната енергия се превръща в топлина), но без да се движите, за да не се създаде студен въздушен поток. За да перете чувала по-рядко, препоръчваме ви употребата на чаршаф за спален чувал (реф. № 8382711).

Състав

Външна и вътрешна материя: 100% памук.Пълнеж: 100% полиестерна вата 260 г/м².

Оценка за сравнение на въздействието на продуктите върху околната среда

Въздействието на продукта върху околната среда се оценява въз основа на целия му жизнен цикъл и на различни показатели. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда.
Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Пълнеж
100.00% полиестер
Основна материя
100.00% памук
Чанта за пренасяне
70.00% полиестер, 30.00% памук
Съвети за поддръжка Да се суши в хоризонтално положение.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Да не се избелва
Да не се избелва
Може да се суши в сушилня - умерена температура
Може да се суши в сушилня - умерена температура
Да не се глади
Да не се глади
Да не се подлага на химическо чистене
Да не се подлага на химическо чистене
Съвети за съхранение Лесно съхранение - приберете чувала в калъфа с долния край напред. За да запазите обема, осигуряващ топлоизолационните му свойства, го съхранявайте разгънат на сухо.
Ограничения за употреба: Ръст на ползвателя: 190 см максимум.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Този спален чувал е с гаранция 5 години, считано от датата на покупката, посочена върху касовата бележка. Поправката или замяната на продукт в гаранция се извършва безплатно. Гаранцията покрива фабрични дефекти на спалния чувал с изключение на повреди, причинени от нормалното му износване или от необичайни условия на употреба. Специалната 5-годишна гаранция се спазва само при представяне на продукта и на касовата бележка.
Гаранция 5 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи