Реф. : 8368344
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ADVANCED MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

СНОУБОРД АВТОМАТИ ILLUSION 400, МЪЖЕ/ЖЕНИ, ЧЕРНИ DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 27/01/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 29/01/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 01/02/2021 Безплатно
Нашият екип от страстни любители на сноуборда създаде тези автомати за сноубордисти на ниво начинаещи. Класически сноуборд автомати, предлагащи стабилно фиксиране на крака благодарение на 3D страпа. Твърдата кора подобрява реактивността, а "cap" страпа на пръстите допринася за комфорт.

Предимства

Фиксиране на стъпалото Държат крака стабилно при висока скорост (синя или черна писта).
Бързо действие Turn Strap - отваря се на 180°, за да поставите бързо и лесно крака.
Регулиране Газ педал + задна кора отпред/отзад.
Омекотяване Пяна EVA на пръстите и петата.
Анатомичен дизайн M - от 36 до 42, L - от 42 до 47.
Фиксиране Класическо закопчаване - затегнете до желаната степен. Без ограничения.
Вместимост Чифт автомати + 2 диска + 8 винта 16 мм + 8 шайби.
Съвместимост Само за дъски с нормални дупки (не са подходящи за 3D и Chanel Burton).

Техническа информация

Терен

Автоматите Illusion 400 са класически сноуборд автомати, подходящи за всякакъв терен - на писта, извън пистите, в снежния парк, тъй като задната кора е къса, но твърда, което ги прави стабилни отзад и маневрени при въртене в областта на глезена.

Система за отваряне

Turn Strap система - страпът е монтиран върху шарнир, който го избутва извън автомата след изваждане на крака. Освен това допринася за безпроблемно и лесно поставяне на крака, като не позволява настъпване на страпа и щраймерите с обувката.

Регулиране

Автоматите позволяват фино регулиране на центрирането благодарение на 5 възможни позиции за винтовете на диска, регулирането на предната кора +7 мм допълнително регулиране. Целта е обувката да излиза от дъската в на пръстите толкова, колкото и на петата. Можете да регулирате дължината на газ педала, което е особено практично за големи стъпала, както и дължината на страпа.

Какво е широчина на разкрача?

Широчината на разкрача е разстоянието между двата автомата в см.
Тя се регулира в зависимост от физическите ви характеристики, но имайте предвид, че всички дъски имат препоръчителна позиция за разкрач.
Ако усещате, че имате нужда да намалите или увеличите широчината на разкрача ви, тествайте и, ако се чувствате по-добре, оставете автоматите в тази позиция.

Как да регулирате широчината на разкрача?

За дъските за писта и извън пистово каране е препоръчително да преместите само предния автомат, ако искате да намалите разкрача, и само задния, ако искате да го увеличите. Целта е да останете в по-задната част на дъската, за да правите по-добри завои на писта и да се носите по пудрата. За дъските за фрийстайл (симетрични), се препоръчва да преместите и двата автомата, за да останете центрирани.

Как да регулирате ъгъла?

За каране на писта и фрийрайд ви съветваме да настроите на +18° отпред и на 0° отзад. За всякакъв стил и фрийстайл изберете +18 ° и -6 °. Отварянето на крака отзад позволява по-лесна смяна със суич.Ако карате само фрийстайл изберете +15° и -15°.
И все пак, имайте предвид, че настройката на ъгъла на автоматите е персонална. Не се колебайте да се посъветвате с приятели и да пробвате. Може да останете приятно изненадани.

Не забравяйте да центрирате обувките на дъската.

Дисковите автомати с 4 винта имат няколко възможни позиции.
Тази настройка се използва за центриране на обувката върху дъската и за предотвратяване на прекалено излизане на крака извън дъската. Обувката трябва да излиза равномерно от двете страни на дъската.
Също можете да завъртите диска на 90°, за да промените леко разкрача. В този случай няма възможност за странично центриране.

Как да изберете размер?

M = номера 36-41, L = номера 42-47.
Препоръчваме ви да пробвате автоматите с вашите сноуборд обувки, защото обемът на един и същи номер обувки може да варира в зависимост от марката .

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Рамка/ шаси на ролери
100% полиамид 6.6
Каишка
50% термопластичен полиуретан, 50% стомана
Съвети за съхранение Преди всяко каране стягайте винтовете на автоматите.
Съхранявайте можете да оставяте автоматите върху дъската при съхранение.
Ограничения за употреба: Не са подходящи за обувки с широка пета (>95 мм).
DecathlonLegalNoticeTitle Продуктът е създаден за сноуборд и ски. Не е подходящ за други спортове. За оптимална защита ви препоръчваме да носите каска, протектор за гръб и клин със защитни зони.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи