Реф. : 8398109
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЕКИПИРОВКА ЗА СНОУБОРД, ДЕЦА

ДЕТСКИ СНОУБОРД АВТОМАТИ FAKY 300, ЧЕРНО/БЯЛО/ЖЪЛТО DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
3.3/5
3.3/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 18/05/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 18/05/2022 3,99лв.
  • Доставка до адрес От 18/05/2022 6,99лв.
Създадохме тези детски сноуборд автомати (номера от 34 до 38) с класическо закопчаване и лесно и бързо отваряне. С един щраймер, за да ги закопчава детето ви бързо и лесно.Автоматите се адаптират към повечето модели обувки благодарение на възможностите за регулиране.

Предимства

Фиксиране на стъпалото Държат крака стабилно при висока скорост (синя или черна писта).
Бързо действие Само 1 щраймер Слагат се и се свалят много лесно.
Регулиране Регулират се и се адаптират към повечето детски обувки за сноуборд.
Омекотяване Пяна EVA на пръстите и петата.
Анатомичен дизайн Размер S: от 34 до 38.
Фиксиране Класическо закопчаване - затегнете до желаната степен. Без ограничения.
Вместимост Автомати + 2 диска + 8 винта 16 мм, подходящи за дисковете + 8 шайби.
Съвместимост Съвместими с дъски с класически дупки (без 3D и Chanel Burton).

Техническа информация

Няколко думи от продуктовия мениджър

Докато наблюдавахме децата, забелязахме, че и те, като родителите си, искат да могат да слагат и свалят автоматите си сами. Автоматите с два щраймера изискват повече време за обуване. Един щраймер и асиметричен страп гарантират достатъчно добра поддръжка, дори за деца на добро ниво, които карат с висока скорост, с карвиг завои и скокове.

Система за отваряне с един щраймер

Принципът на действие на автоматите е следният: един щраймер за стягане в областта на глезена и асиметричен страп, покриващ зоната пръстите (задължителен при завои backside).

Лесни за закопчаване детски автомати.

Регулиране

Фабричната настройка е подходяща за повечето хора, но въпреки това можете да регулирате автоматите според индивидуалните ви предпочитания.Наклона на спойлера, предварително пробития механизъм отпред (можете да го местите напред (за номера от 36 до 38) или назад (за номера 34 и 35), като трябва да отвиете винтовете на автомата),
обема на страпа с механизма.

Разкрач (разстояние между автоматите)

В зависимост от физическите ви характеристики, но имайте предвид, че всички дъски имат препоръчителна позиция за разкрач ("recommanded stance").
При увеличаване на разстоянието между автоматите, ще приклякате по-ниско и ще сте по-стабилни. Това ще допринесе също за по-лесно завъртане във въздуха. При дъските за фрийстайл препоръчителният разкрач е по-голям, в сравнение с дъските all mountain.

Как да регулирате широчината на разкрача?

За дъските за писта и извън пистово каране е препоръчително да преместите само предния автомат, ако искате да намалите разкрача, и само задния, ако искате да го увеличите. Целта е да останете в по-задната част на дъската, за да правите по-добри завои на писта и да се носите по пудрата. За дъските за фрийстайл (симетрични), се препоръчва да преместите и двата автомата, за да останете центрирани.

Как да регулирате ъгъла?

За фрийрайд ви съветваме да настроите на +18° отпред и на 0° отзад. За всякакъв стил (писта и фрийстайл) изберете +18 ° и -6 °.
Ако карате само фрийстайл изберете +15° и -15°. Изборът на ъгъла на автоматите е строго персонален. Не се колебайте да пробвате различни, за да изберете подходящия за вас.

Не забравяйте да центрирате обувките на дъската.

Автомати с дискове с 4 винта, могат да се плъзгат по ос и обикновено имат 5 възможни позиции. Тази настройка се използва за центриране на обувката върху дъската и за предотвратяване на прекалено излизане на крака извън дъската. Обувката трябва да излиза равномерно от двете страни на дъската.
Също можете да завъртите диска на 90°, за да промените леко разкрача. В този случай няма възможност за странично центриране.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Конструкция
20% фибростъкло, 30% стомана, 50% полиамид
Съвети за съхранение Преди всяко каране стягайте винтовете на автоматите.
Съхранявайте можете да оставяте автоматите върху дъската при съхранение.
DecathlonLegalNoticeTitle Продуктът е създаден за сноуборд и ски. Не е подходящ за други спортове. За оптимална защита ви препоръчваме да носите каска, протектор за гръб и клин със защитни зони.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи