Реф. : 8398110
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
JUNIOR SNOWBOARD EQUIPMENT

ДЕТСКИ СНОУБОРД АВТОМАТИ FAKY 100, ЧЕРНО/ЖЪЛТО/СИНЬО DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
Декатлон
  • Доставка в магазин От 27/01/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 29/01/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 01/02/2021 5лв.
Създадохме тези детски сноуборд автомати (номера от 30 до 33) с класическо закопчаване и лесно и бързо отваряне. С един щраймер, за да ги закопчава детето ви бързо и лесно.Автоматите се адаптират към повечето модели обувки благодарение на възможностите за регулиране.

Предимства

Фиксиране на стъпалото Държат крака стабилно при висока скорост (синя или черна писта).
Бързо действие Само 1 щраймер Слагат се и се свалят много лесно.
Регулиране Регулират се и се адаптират към повечето детски обувки за сноуборд.
Омекотяване Пяна EVA на пръстите и петата.
Анатомичен дизайн Размер XS - от 30 до 33.
Фиксиране Класическо закопчаване - затегнете до желаната степен. Без ограничения.
Вместимост Автомати + 2 диска + 8 винта 16 мм, подходящи за дисковете + 8 шайби.
Съвместимост Съвместими с дъски с класически дупки (без 3D и Chanel Burton).

Техническа информация

Няколко думи от продуктовия мениджър

Докато наблюдавахме децата, забелязахме, че и те, като родителите си, искат да могат да слагат и свалят автоматите си сами. Автоматите с два щраймера изискват повече време за обуване. Един щраймер и асиметричен страп гарантират достатъчно добра поддръжка, дори за деца на добро ниво, които карат с висока скорост, с карвиг завои и скокове.

Система за отваряне с един щраймер

Принципът на действие на автоматите е следният: един щраймер за стягане в областта на глезена и асиметричен страп, покриващ зоната пръстите (задължителен при завои backside).

Лесни за закопчаване детски автомати.

Регулиране

Фабричната настройка е подходяща за повечето хора, но въпреки това можете да регулирате автоматите според индивидуалните ви предпочитания.Можете да регулирате наклона на кората и каоишките.

Разкрач (разстояние между автоматите)

В зависимост от физическите ви характеристики, но имайте предвид, че всички дъски имат препоръчителна позиция за разкрач ("recommanded stance").
При увеличаване на разстоянието между автоматите, ще приклякате по-ниско и ще сте по-стабилни. Това ще допринесе също за по-лесно завъртане във въздуха. При дъските за фрийстайл препоръчителният разкрач е по-голям, в сравнение с дъските all mountain.

Как да регулирате широчината на разкрача?

За дъските за писта и извън пистово каране е препоръчително да преместите само предния автомат, ако искате да намалите разкрача, и само задния, ако искате да го увеличите. Целта е да останете в по-задната част на дъската, за да правите по-добри завои на писта и да се носите по пудрата. За дъските за фрийстайл (симетрични), се препоръчва да преместите и двата автомата, за да останете центрирани.

Как да регулирате ъгъла?

За фрийрайд ви съветваме да настроите на +18° отпред и на 0° отзад. За всякакъв стил (писта и фрийстайл) изберете +18 ° и -6 °.
Ако карате само фрийстайл изберете +15° и -15°. Изборът на ъгъла на автоматите е строго персонален. Не се колебайте да пробвате различни, за да изберете подходящия за вас.

Не забравяйте да центрирате обувките на дъската.

Автомати с дискове с 4 винта, могат да се плъзгат по ос и обикновено имат 5 възможни позиции. Тази настройка се използва за центриране на обувката върху дъската и за предотвратяване на прекалено излизане на крака извън дъската. Обувката трябва да излиза равномерно от двете страни на дъската.
Също можете да завъртите диска на 90°, за да промените леко разкрача. В този случай няма възможност за странично центриране.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Пяна
50% неръждаема стомана, 50% EVA
Рамка/ шаси на ролери
100% полипропилен
Съвети за съхранение Преди всяко каране стягайте винтовете на автоматите.
Съхранявайте можете да оставяте автоматите върху дъската при съхранение.
DecathlonLegalNoticeTitle Продуктът е създаден за сноуборд и ски. Не е подходящ за други спортове. За оптимална защита ви препоръчваме да носите каска, протектор за гръб и клин със защитни зони.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи