Реф. : 8398110
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
JUNIOR SNOWBOARD EQUIPMENT

ДЕТСКИ СНОУБОРД АВТОМАТИ FAKY 100, ЧЕРНО/ЖЪЛТО/СИНЬО WEDZE

WEDZE
Декатлон
до 78,30лв. - %

От

78,30лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
78,30лв. - %
Преди0лв.Сега78,30лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Създадохме тези детски сноуборд автомати (номера от 30 до 33) с класическо закопчаване и лесно и бързо отваряне. С един щраймер, за да ги закопчава детето ви бързо и лесно.Автоматите се адаптират към повечето модели обувки благодарение на възможностите за регулиране.

Предимства

Фиксиране на стъпалото Държат крака стабилно при висока скорост (синя или черна писта).
Бързо действие Само 1 щраймер слагат се и се свалят много лесно.
Регулиране Регулират се и се адаптират към повечето детски обувки за сноуборд.
Омекотяване Пяна EVA на пръстите и петата.
Анатомичен дизайн Размер XS - от 30 до 33.
Фиксиране Класическо закопчаване - затегнете до желаната степен. Без ограничения.

Техническа информация

Няколко думи от продуктовия мениджър

Докато наблюдавахме децата, забелязахме, че и те, като родителите си, искат да могат да слагат и свалят автоматите си сами. Автоматите с два щраймера изискват повече време за обуване. Един щраймер и асиметричен страп гарантират достатъчно добра поддръжка, дори за деца на добро ниво, които карат с висока скорост, с карвиг завои и скокове.

Терен

Всякакъв терен и ниво.

Система за отваряне с една помпичка

Принципът на действие на автоматите е следният: един щраймер за стягане в областта на глезена и асиметричен страп, покриващ зоната пръстите (задължителен при завои backside).
Лесни за закопчаване детски автомати.

Регулиране

Фабричната настройка е подходяща за повечето хора, но въпреки това можете да регулирате автоматите според индивидуалните ви предпочитания.Позицията на кората (отпред, отзад, странично) с винтовете,
наклона на кората, предварително пробития механизъм отпред (можете да го местите напред (за номера от 36 до 38) или назад (за номера 34 и 35), като трябва да отвиете винтовете на автомата),
обема на страпа с механизма.

Разкрач (разстояние между автоматите)

В зависимост от физическите ви характеристики, но имайте предвид, че всички дъски имат препоръчителна позиция за разкрач ("recommanded stance").
При увеличаване на разстоянието между автоматите, ще приклякате по-ниско и ще сте по-стабилни. Това ще допринесе също за по-лесно завъртане във въздуха. При дъските за фрийстайл препоръчителният разкрач е по-голям, в сравнение с дъските all mountain.

Регулиране на ъгъла на сноуборд автоматите

За каране на писта и фрийрайд ви съветваме да настроите на +18° отпред и на 0° отзад. За всякакъв стил и фрийстайл изберете +18 ° и -6 °. Отварянето на крака отзад позволява по-лесна смяна със суич.Ако карате само фрийстайл изберете +15° и -15°.
И все пак, имайте предвид, че настройката на ъгъла на автоматите е персонална. Не се колебайте да се посъветвате с приятели и да пробвате. Може да останете приятно изненадани.

Центриране на автоматите

Автомати с дискове с 4 винта, могат да се плъзгат по ос и обикновено имат 5 възможни позиции. Тази настройка се използва за центриране на обувката върху дъската и за предотвратяване на прекалено излизане на крака извън дъската. Обувката трябва да излиза равномерно от двете страни на дъската.
Също можете да завъртите диска на 90°, за да промените леко разкрача. В този случай няма възможност за странично центриране.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Пяна
50.00% неръждаема стомана, 50.00% EVA
Рамка/ шаси на ролери
100.00% полипропилен
Съвети за съхранение Преди всяко каране стягайте винтовете на автоматите. Съхранявайте можете да оставяте автоматите върху дъската при съхранение.
DecathlonLegalNoticeTitle Продуктът е създаден за сноуборд и ски. Не е подходящ за други спортове. За оптимална защита ви препоръчваме да носите каска, протектор за гръб и клин със защитни зони.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи