Реф. : 8547195
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ADVANCED MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

СНОУБОРД АВТОМАТИ Endzone 500, мъже/жени, бордо DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 27/01/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 29/01/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 01/02/2021 Безплатно
Нашият дизайнерски екип създаде тези автомати за напреднали и експерти в сноуборда. Гарантират прецизност, комфорт и са с гъвкава кора. 1. Цяла подложка от EVA за омекотяване. 2. Каишки с 3D пяна за поддръжка и комфорт. 3. Гъвкава кора. 4. Регулиране на страповете без инструменти. 5. Газ педал.

Предимства

Фиксиране на стъпалото Държат крака стабилно при с висока скорост на писта, извън пистите и в парка.
Бързо действие Turn Strap - отваря се на 180°, за да поставите бързо и лесно крака.
Регулиране Газ педал + кора напред/назад, страпове, регулиращи се без инструменти.
Омекотяване Цяла подложка от EVA за комфорт и максимално омекотяване.
Анатомичен дизайн M - от 36 до 41, L - от 42 до 47.
Фиксиране Класическо закопчаване - затегнете до желаната степен. Без ограничения.
Вместимост Автомати + 2 диска + 8 винта 16 мм + 8 шайби.
Съвместимост Само с дъски с класически дупки (без 3D и Chanel Burton).
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

Терен

Автоматите Endzone 500 са подходящи за сноубордисти на всякакво ниво, писта, извън пистите, дори в снежния парк. Къса и гъвкава кора за комфорт и толерантност.
Цялостна подложка EVA за отлично омекотяване при приземяване.

Система за отваряне

Turn Strap система - страпът е монтиран върху шарнир, който го избутва извън автомата след изваждане на крака. Освен това допринася за безпроблемно и лесно поставяне на крака, като не позволява настъпване на страпа и щраймерите с обувката.

Регулиране

Фабричната настройка е подходяща за повечето хора, но въпреки това можете да регулирате автоматите според индивидуалните ви предпочитания.Позицията на задната кора (напред, назад или странично) се регулира с винтовете, които я държат. Можете да регулирате дължината на газ педала, което е особено практично за големи стъпала.

Разкрач (разстояние между автоматите)

Широчината на разкрача е разстоянието между двата автомата в см.
Тя се регулира в зависимост от физическите ви характеристики, но имайте предвид, че всички дъски имат препоръчителна позиция за разкрач.
Ако усещате, че имате нужда да намалите или увеличите широчината на разкрача ви, тествайте и, ако се чувствате по-добре, оставете автоматите в тази позиция.

Как да регулирате широчината на разкрача?

За дъските за писта и извън пистово каране е препоръчително да преместите само предния автомат, ако искате да намалите разкрача, и само задния, ако искате да го увеличите. Целта е да останете в по-задната част на дъската, за да правите по-добри завои на писта и да се носите по пудрата. За дъските за фрийстайл (симетрични), се препоръчва да преместите и двата автомата, за да останете центрирани.

Как да регулирате ъгъла?

За каране на писта и фрийрайд ви съветваме да настроите на +18° отпред и на 0° отзад. За всякакъв стил и фрийстайл изберете +18 ° и -6 °. Отварянето на крака отзад позволява по-лесна смяна със суич.Ако карате само фрийстайл изберете +15° и -15°.
И все пак, имайте предвид, че настройката на ъгъла на автоматите е персонална. Не се колебайте да се посъветвате с приятели и да пробвате. Може да останете приятно изненадани.

Не забравяйте да центрирате обувките на дъската.

Автомати с дискове с 4 винта, могат да се плъзгат по ос и обикновено имат 5 възможни позиции. Тази настройка се използва за центриране на обувката върху дъската и за предотвратяване на прекалено излизане на крака извън дъската. Обувката трябва да излиза равномерно от двете страни на дъската.
Също можете да завъртите диска на 90°, за да промените леко разкрача. В този случай няма възможност за странично центриране.

Как да изберете размер?

За автоматите Serenity 500 препоръчваме: M = 36-42 / L = 42-47.
Препоръчваме ви да пробвате автоматите с вашите сноуборд обувки, защото обемът на един и същи номер обувки може да варира в зависимост от марката .

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Рамка/ шаси на ролери
100% полиамид 6
Каишка
50% термопластичен полиуретан, 25% стомана, 25% кожа
Съвети за съхранение Стягайте редовно винтовете. Можете да оставяте автоматите върху дъската при съхранение.
Ограничения за употреба: Не са походящи за обувки с широка пета (>95 мм).
DecathlonLegalNoticeTitle Продуктът е създаден за сноуборд и ски. Не е подходящ за други спортове. За оптимална защита ви препоръчваме да носите каска, протектор за гръб и клин със защитни зони.

Тестове и гаранция

Продуктът е тестван от сноубордисти в реални условия.
Тестови продукт Всички наши продукти Dreamscape се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи