Реф. : 8593176
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЧАСОВНИЦИ С GPS ЗА БЯГАНЕ

МУЛТИСПОРТЕН СМАРТ ЧАСОВНИК С GPS SUUNTO 5, ЧЕРЕН SUUNTO

SUUNTO
Декатлон
до 599лв. - %

От

599лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
599лв. - %
Преди0лв.Сега599лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Предназначен е за спортисти, стремящи се към напредък, които искат да поддържат добра спортна форма. Suunto 5, създаден за спортисти, стремящи се към напредък, е смарт часовник с GPS, осигуряващ възможност за мониторинг на физическата активност и автономност - всичко това в компактна форма.

Предимства

Измерване на параметри Скорост, разстояние, сърдечна честота, всекидневна активност.
Данни за тренировката Планиране на тренировките ви в зависимост от развитието и целите ви.
Автономност До 40 часа запис с проследяване с GPS. Интелигентно управление на батерията.
Водоустойчивост Водоустойчивост при налягане до 5 ATM.
Свързване с други устройства Suunto App: анализ, мониторинг на активността, известия, създаване на маршрут.

Техническа информация

Всички видове спорт, които пожелаете

Часовникът има над 80 предварително зададени спортни режима. Неговата водоустойчивост на дълбочина до 50 м го превръща в идеалния часовник за плуване и триатлон. Можете да персонализирате дисплея и да виждате конкретни данни по време на тренировката или физическата ви дейност, като създавате свои собствени спортни режими в приложението Suunto App.

Верен помощник за вашите тренировки

Моделът Suunto 5 проследява нивото на спортната ви форма и адаптира и персонализира последващите ви тренировки в зависимост от напредъка и целите ви. Часовникът ви съобщава отделите време за възстановяване, ако сте подложили на прекомерно натоварване организма си и ви насърчава да тренирате, ако това се окаже необходимо.

Помага ви да се възстановите

Модел Suunto 5 не само следи спортните ви резултати, но и всекидневната ви активност, нивото на стрес и качеството на вашия сън. Този часовник ви информира за нивото на стреса през целия ден. Така можете да избягвате прекаленото натоварване в дните, в които не ви достигат сили. Моделът Suunto 5 ви дава също информация за качеството и продължителността на съня ви, като по този начин можете да проверявате дали сте достатъчно отпочинали за активни тренировки.

Никога не оставайте без батерия

2 предварително зададени режима на батерията (Perf и Endurance) с продължителност на записа от 20 до 40 часа проследяване с GPS. При стартиране на запис получавате оценка за оставащата батерия в настоящия режим. По време на тренировка можете да променяте режима, ако батерията не е достатъчна. Моделът Suunto 9 използва интелигентни напомняния, базирани на историята на вашата физическа активност, за да можете винаги да разполагате с напълно заредена батерия за бъдещото си излизане.

Надежден и компактен часовник

Благодарение на изчистения дизайн и лекота (66 г) часовникът е удобен за всекидневието. Тестван в най-суровите условия на далечния Север, часовникът няма да ви изостави никога.

Маршрути, които да следвате, където и да сте

Топлинните карти на Suunto App показват най-често използваните маршрути от членовете на общността Suunto в целия свят и по този начин ви дават възможност да откривате лесно нови места. Можете да планирате своя маршрут с помощта на топографски карти и да го синхронизирате със своя часовник.

Свързване с любимите ви спортни приложения

Свържете се с любимите си спортни приложения като Strava, Endomondo, TrainingPeaks, Relive и много други, за да анализирате своите дейности, за да се възползвате от съветите им за тренировка или за да създадете 3D видеоклипове за своите приключения и да ги споделяте с хората от вашата общност. Възползвайте се от необикновените предимства на тези приложения благодарение на вашия часовник Suunto.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Ограничения за употреба: Предназначен е за употреба в свободното ви време.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи