Реф. : 8597178
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СЛУШАЛКИ & MP3

СЛУШАЛКИ С КОСТНА ПРОВОДИМОСТ TREK AIR AXA

AXA
Декатлон
  • Доставка в магазин От 02/03/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 05/03/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 08/03/2021 Безплатно
Слушалките Trek Air за разработени с титаниева рамка за изключителна лекота и гъвкавост. Тя осигурява отлична издръжливост, стабилност и комфорт. Концепцията "отворено ухо" осигурява безопасност и комфорт.

Предимства

Водоустойчивост Устойчиви на изпотяване: сертифицирана степен на защита IP55.
Автономност 6 ч. музика и разговори.
Режим на готовност: 10 дни.
Време за зареждане: 2 ч.
Звуково въздействие Технология PremiumPitch + за динамичен стерео звук.
Здравина Титаниевата рамка осигурява гъвкавост и дълготрайна издръжливост.
Ниско ниво на шум Микрофони с двойно шумопотискане за ясен звук по време на разговор.
Тегло 30 грама: с 20% по-леки от модел Trekz Titanium.
Обхват 10 метра.

Техническа информация

За марката

Компанията AfterShokz е основана през 2011 год. в Сиракюз, Ню Йорк. Тя е иноватор в технологиите с костна проводимост на звука и предлага висококачествени слушалки, адаптирани за спортна дейност.
AfterShokz притежава над 300 патента, свързани с иновациите си в костната проводимост, и регистрира разрастване с между 200 и 300 % за последните 3 години.

Какво е костна проводимост? (1/2)

Съчетанието на технологията с костна проводимост и опита на AfterShokz позволява на спортистите да чуват ясно околните шумове и гарантира максимална безопасност по време на тренировка.
Продуктът предлага множество предимства, включително по отношение на здравословните условия за употреба: звукът се предава директно във вътрешното ухо, без да преминава през тъпанчето. Това е отлично решение и при някои нарушения на слуха.

Какво е костна проводимост? (2/2)

Слушалките AfterShokz не се поставят във вътрешността на ухото, което предотвратява риска от падане при интензивно движение или изпотяване.
Освен това те са по-хигиенични и могат да се използват от хора с по-тесен ушен канал или кожна чувствителност.

КОСТНА ПРОВОДИМОСТ: НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ

Преобразувателите излъчват минивибрации, които минават през скулите и достигат директно до вътрешното ухо. Звукът не се предава по въздуха през външното ухо (от ушната мида през ушния канал до тъпанчето). Тази технология за слушане на музика с отворени уши осигурява максимална безопасност и комфорт.

ИНОВАЦИИ PREMIUMPITCH И PREMIUMPITCH +

Стерео технологията PremiumPitch с двойно фиксирани медни преобразуватели осигурява отлично качество на звука. Тя осигурява динамично предаване на ниските и средните регистри.

УСТОЙЧИВОСТ НА ИЗПОТЯВАНЕ

Слушалките са устойчиви на климатични влияния и интензивна спортна дейност. Нанотехнологичното водоустойчиво покритие на елементите и непромокаемите каучукови уплътнения не позволяват проникване на влага и пот в слушалките.

ИНОВАЦИЯ LEAKSLAYER

Нежеланото изтичане на звук при по-силно слушане на музика е характерно за повечето видове класически слушалки. Технологията LeakSlayer ограничава естественото изтичане на звука и осигурява дискретност и комфорт.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи