/common/3Dpictures/a/3bb93c23-cf41-4f7f-9548-a3626b39bef8.zip/index.html
Реф. : 8485505
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СЛУШАЛКИ & MP3

БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ ЗА БЯГАНЕ ONEAR 500 BLUETOOTH, ЧЕРНИ KALENJI

KALENJI
Декатлон
до 54,50лв. - %

От

54,50лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
54,50лв. - %
Преди0лв.Сега54,50лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Създадохме тези слушалко, за да слушате музика, докато бягате при пълен комфорт. Слушалките са устойчиви на дъжд и пот. При разработването на нашите слушалки се концентрирахме върху стабилността и комфорта, за да слушате музика, докато бягате, напълно удобно, без да се налага да намествате слушалките.

Предимства

Фиксиране Кабел около ушите и накрайници с езичета. Продават се с 3 размера накрайници.
Водоустойчивост Слушалките са устойчиви на дъжд и пот (IPX4).
Контрол Дистанционно управление и микрофон - за превключване между музика и повиквания.
Автономност Автономност 4 часа в режим слушане.
Лекота Олекотен дизайн за по-голям комфорт и стабилност в ушите. Тегло 17 грама.
Съвместимост Съвместими с всички смартфони (IOS >6.1 и ANDROID > 4.1).

Техническа информация

Каква е разликата между спортните и класическите слушалки?

При бягане цялото ви тяло е в движение. Слушалките ви трябва да стоят стабилно на ушите. При бягане се потите, затова слушалките трябва да са устойчиви на влагата от изпотяването. Освен това е важно да чувате околните шумове. Като се ръководихме от тези 3 нужди, създадохме слушалките ONear 500.

Стабилни и удобни при бягане

Слушалките ONear 500 стоят напълно стабилно на ухото.
Силиконовите накрайници имат езиче, което влиза в ухото. То стабилизира слушалките, без да пречи. В комплекта има 3 размера накрайници.
Кабел свързва двете слушалки и минава над ушите ви, за да осигури стабилност.Дължината му е регулируема, за да не се мести, докато бягате.

С грижа за ушите ви

За накрайниците на слушалките, които са в контакт с ушите ви, избрахме гъвкав и мек силикон. Обърнахме специално внимание и на формата на накрайниците. Двете езичета позволяват стабилизиране на слушалките, но също така и разпределяне на теглото им (само 17 г) на ушите. Проектирахме накрайниците така, че да не влизат в ушния ви канал, за да не усещате натиск.

Удобно закрепване на ухото

Ще забележите при други спортни слушалки твърди скоби за закачане на ухото. За слушалките ONear 500 използваме кабела за тази цел. Гъвкавостта на кабела позволява по-лесно адаптиране към формата на ухото. Така не усещате натиск или дискомфорт. За оптимална стабилност не забравяйте да регулирате дължината на кабела.

Устойчивост на влага

Вие бягате, топло е, потите се. Изведнъж започва да вали. Не се тревожете!Слушалките ONear 500 се устойчиви на дъжд и пот. Избрахме непромокаеми говорители. Под бутоните разположихме непромокаема мембрана. А всяка слушалка е сглобена чрез ултразвук. Слушалките са преминали успешно тестове за устойчивост на дъжд IPX4. След спортуване приберете ONear 500 на защитено от влага, сухо място.

Управление

Повечето bluetooth слушалки позволяват да работите дистанционно с телефона си (настройване на звука, приемане на обаждане и др.), който е в джоба ви или в калъф на ръката ви. Бутоните за това управление често са разположени върху кабела и могат да доведат до нестабилност. За да избегнем това интегрирахме управлението и микрофона ONear 500 директно в слушалките. Това решение не позволява на кабела да се движи и да ви пречи при бягане. Освен това бутоните са много по-достъпни.

Функции, които можете да управлявате дистанционно

Ето и всички функции, които можете да управлявате със слушалките ONear 500:
- регулиране на силата на звука (натиснете бутоните Volume +/-), - спиране на музиката на пауза (натиснете бутон Lecture), - преминаване към следващата песен (натиснете два пъти бутон Lecture), - отговаряне на телефонно обаждане (натиснете бутон Lecture), - отхвърляне на телефонно обаждане, - затваряне (натиснете бутон Lecture), - отваряне на Siri или Google Voice (натиснете за 2 секунди едновременно Volume+ и volume-).

Свързване

Опростихме първото свързване на слушалките ONear 500. Достатъчно е да включите слушалките и да влезете в настройките за bluetooth на телефона си, за да включите търсене на bluetooth устройство. Натиснете “ONEAR500” и готово. Следващите пъти телефонът ви ще се свързва автоматично със слушалките, когато са включени в близост. Не забравяйте да активирате bluetooth-а на телефона.

Качество на приемане

Няма нищо по-дразнещо от кратки прекъсвания на музиката. Тези прекъсвания могат да възникнат, ако приемането на bluetooth сигнала не е достатъчно добро. За да не се случва това, обърнахме особено внимание на качеството на антената на слушалките ONear 500.
И тъй като може би практикувате в зала, се уверихме, че обхватът достига до 10 м без препятствия.

Съвместимост Bluetooth

Безжичната връзка чрез bluetooth 4.1 е съвместима с всички смартфони (IOS >6.1 и ANDROID >4.1) и таблети.

Автономност и зареждане

Автономността на слушалките ONear 500 bluetooth е 4 часа в режим "слушане". Гласово съобщение (на английски) ви уведомява за нивото на батерията, когато изключвате слушалките, за да не забравите да ги заредите за следващото си бягане. ONear 500 се зареждат с осигурен micro-USB кабел.

Почистване на слушалките

Можете да сваляте силиконовите накрайници и да ги измивате с вода. За почистване на слушалките използвайте мека кърпа. Не ги поставяйте под водна струя.

Музика за бягане

Искаме да споделим с вас музиката, коато ни мотивира. Затова създадохме плейлист в Deezer и Spotify. Търсете FREE TO MOVE. Не се колебайте да добавяте и вашите любими песни за бягане.

Технически характеристики

Диаметър на високоговорителя 8,6 мм. Импеданс 32 ома. Чувствителност 91 Db (+/- 3 Db до 1 Khz и 1 mW входяща). Честотна лента: 20 hz-20 Khz. Номинална входяща мощност 3 mW. Батерия 85 mAh (6 часа). Аудио кодек: SBC. Bluetooth V 4.1. Обхват на bluetooth: 8 до 10 метра (при липса на препятствия).

Непобедимо съотношение качество-цена

Качеството на продуктите ни е наш основен приоритет. Прототипът на слушалките ONear 500 премина много изпитания в лабораторни и реални условия, които ни помогнаха да го усъвършенстваме. В завода всички слушалки ONear 500 се тестват в специална камера, която позволява да гарантираме качеството на bluetooth връзката. След това в друга камера тестваме звука.Всички слушалки ONear 500 в нашите магазини са тествани и качествата им са гарантирани.

Гаранция и следпродажбено обслужване

Продуктите на Декатлон имат 2 години гаранция. За всякакви въпроси посетете сайта в помощ на потребителя support.geonaute.com .
Там ще откриете съвети за правилна употреба на продукта: инструкции, най-често задавани въпроси от потребители и видео ръководства. С цел оптимално обслужване екипът ни в помощ на потребителя е на ваше разположение, за да отговори на вашите конкретни въпроси.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Слушалки
20.00% термопластичен каучук, 20.00% печатна платка, 20.00% литиево-йонна батерия, 40.00% акрилонитрил-бутадиен-стриен (ABS)
Съвети за съхранение Слушалките ONear 500 трябва да се съхраняват на защитено от влага, сухо място.
инструкция За повече информация за продукта разгледайте инструкция
Вижте как да използвате Вашия продукт.
Вижте как да използвате Вашия продукт.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Всички продукти на Декатлон се тестват от представителна група потребители в условията на употребата, за която са създадени. Тези тестове се провеждат и ръководят от специално сформиран за целта екип от инженери. Те дават възможност на продуктовите мениджъри, на инженерите и на целия екип да проектират, разработват и създават технически изделия, отговарящи изцяло на нуждите на спортуващите.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи