Реф. : 8554468
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СЛУШАЛКИ & MP3

БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ ЗА БЯГАНЕ KALENJI 900 BLUETOOTH, ЧЕРНИ KALENJI

KALENJI
Декатлон
Безжични слушалки с bluetooth, които се свързват лесно със смартфона ви, за да бягате комфортно. Слушалките стоят стабилно на ушите и са съвместими с всички модели смартфони. Батерията им издържа 8 часа.

Предимства

Фиксиране Кабел около ушите и накрайници с езичета.
Автономност Автономност 8 часа в режим слушане.
Водоустойчивост Слушалките са устойчиви на дъжд и пот (IPX2).
Контрол Приемане на обаждане и слушане на музика (виж ръководството).
Лекота Тегло: 15 грама.
Съвместимост Съвместими с всички смартфони (IOS >6.1 и ANDROID > 4.1).

Техническа информация

Каква е разликата между моделите KALENJI 900 и KALENJI 500?

Слушалките Kalenji 900 предлагат високо ниво на комфорт и стабилност - преработихме накрайниците на слушалките, за да се адаптират към формата на ухото, предвидихме кабел около ухото, който запазва позицията си, а слушалките са 12 мм (8 мм за модел Kalenji 500). Слушалките Kalenji 900 предлагат също по-голяма автономност - 8 ч (4 ч за модел Kalenji 500), както и по-голям капацитет.

Каква е разликата между спортните и класическите слушалки?

При бягане цялото ви тяло е в движение. Слушалките ви трябва да стоят стабилно на ушите. При бягане се потите, затова слушалките трябва да са устойчиви на влагата от изпотяването. Освен това е важно да чувате околните шумове. Като се ръководихме от тези 3 нужди, създадохме слушалките.

Стабилни и удобни при бягане

Слушалките KALENJI 900 се адаптират към ушите ви и стоят стабилно по време на бягане. Кабелът, който свързва двете слушалки, минава над ушите и благодарение на приставката, която запазва формата си, можете да го адаптирате към формата на ухото си. Силиконовите накрайници имат езиче, което влиза в ухото. То стабилизира слушалките, без да пречи. В комплекта има 3 размера накрайници.

Устойчивост на влага

Вие бягате, топло е, потите се. Изведнъж започва да вали. Не се тревожете!Слушалките KALENJI 900 се устойчиви на дъжд и пот. Преминали са успешно всички тестове. След спортуване приберете слушалките на сухо място.

Възприемане на външните шумове

Независимо дали бягате в града или в парка, не е приятно да се чувствате изолирани от света наоколо. Избрахме така наречената "отворена" концепция. Това означава, че накрайниците не влизат в ушния канал. Така не усещате натиск по време на бягане. Освен това чувате по-добре околните шумове.

БАТЕРИЯ

Автономността на слушалките е 8 часа в режим "слушане". Гласово съобщение (на английски) ви уведомява за нивото на батерията, когато изключвате слушалките, за да не забравите да ги заредите за следващото си бягане. Слушалките KALENJI 900 се зареждат с осигурен micro-USB кабел.

С грижа за ушите ви

За накрайниците на слушалките, които са в контакт с ушите ви, избрахме мек силикон. По време на разработването на слушалките направихме задълбочени проучвания на морфологията на ухото и проведохме тестове за комфорт с представителна група потребители. Дизайнът на накрайниците е резултат от усъвършенстването на 3 поколения слушалки.

Технология Bass-reflex

За слушалките ONEAR 900 използвахме технология Bass-reflex - тръбичка в задната част на слушалката, представляваща отвор навън. Тази система позволява балансиран звук, като повишава качеството на басите, които обикновено са на втори план при този вид слушалки.

Свързване

Опростихме първото свързване на слушалките KALENJI 900. Достатъчно е да включите слушалките и да влезете в настройките за bluetooth на телефона си, за да включите търсене на bluetooth устройство. Натиснете “KALENJI 900” и готово. Следващите пъти телефонът ви ще се свързва автоматично със слушалките, когато са включени в близост. Не забравяйте да активирате bluetooth-а на телефона.

Качество на приемане

Няма нищо по-дразнещо от кратки прекъсвания на музиката. Тези прекъсвания могат да възникнат, ако приемането на bluetooth сигнала не е достатъчно добро. За да не се случва това, обърнахме особено внимание на качеството на антената на слушалките KALENJI 900.

И тъй като може би практикувате в зала, се уверихме, че обхватът достига до 10 м без препятствия.

Управление

Повечето bluetooth слушалки позволяват да работите дистанционно с телефона си (настройване на звука, приемане на обаждане и др.), който е в джоба ви или в калъф на ръката ви. Бутоните за това управление често са разположени върху кабела и могат да доведат до нестабилност. За да избегнем това интегрирахме управлението и микрофона директно в слушалките. Това решение не позволява на кабела да се движи и да ви пречи при бягане. Освен това бутоните са много по-достъпни.

Функции, които можете да управлявате дистанционно

Ето и всички функции, които можете да управлявате със слушалките KALENJI 900:- регулиране на силата на звука (натиснете бутоните Volume +/-), - спиране на музиката на пауза (натиснете бутон Lecture), - преминаване към следващата песен (натиснете два пъти бутон Lecture), - отговаряне на телефонно обаждане (натиснете бутон Lecture), - отхвърляне на телефонно обаждане, - затваряне (натиснете бутон Lecture), - отваряне на Siri или Google Voice (натиснете за 2 секунди едновременно Volume+ и volume-).

Силиконово калъфче

Слушалките се продават със силиконово калъфче.

Съвместимост Bluetooth

Безжично свързване с BLUETOOTH 4.1 съвместимо с всички модели смартфони (IOS >6.1 и ANDROID >4.1), таблети и устройства с BLUETOOTH AD2P/HSP/HFP/AVRCP.

Повечето лаптопи Apple или Windows са съвместими.

Технически характеристики

Диаметър високоговорители: 12.2 мм, импеданс: 32 ohms.
Звук: 102 Db (+/- 3 Db до 1Khz и 1 mW входящо).
Честота: 20hz-20Khz.
Батерия: 120mAh (автономност ч).
Обхват bluetooth: 10 м.

Гаранция и следпродажбено обслужване

Продуктите на Декатлон имат 2 години гаранция. За всякакви въпроси посетете сайта в помощ на потребителя support.geonaute.com . Там ще откриете съвети за правилна употреба на закупения продукт: инструкции, най-често задавани въпроси от потребители и видео ръководства. С цел оптимално обслужване екипът в помощ на потребителя е на ваше разположение 24 часа в денонощието, в готовност да отговори лично.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Слушалки
10% термополиетилен, 10% силикон, 20% печатна платка, 30% литиево-йонна батерия, 30% акрилонитрил-бутадиен-стриен (ABS)
Съвети за съхранение Слушалките KALENJI 900 трябва да се съхраняват на защитено от влага, сухо място.
инструкция За повече информация за продукта разгледайте инструкция

Тестове и гаранция

Тестови продукт Всички продукти на Декатлон се тестват от представителна група потребители в условията на употребата, за която са създадени. Изпитванията се организират и ръководят от специално сформиран за целта екип от инженери. Те дават възможност на продуктовите мениджъри, на инженерите и на целия екип да проектират, разработват и създават технически изделия, отговарящи изцяло на нуждите на спортуващите.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи