Реф. : 8597179
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СЛУШАЛКИ & MP3

БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ С КОСТНА ПРОВОДИМОСТ AEROPEX AXA

AXA
Декатлон
  • Доставка в магазин От 26/02/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 02/03/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 04/03/2021 Безплатно
Слушалките са разработени с концепция "отворени уши" за пълна безопасност и комфорт по време на бягане. Новият модел слушалки с Bluetooth и костна проводимост AfterShokz AEROPEX е разработен със здравата титаниева конструкция на модел Trekz AIR и включва редица иновативни подобрения.

Предимства

Водоустойчивост Водоустойчивост до 1 м в продължение на 30 минути.
Автономност 8 часа музика и разговори.
Режим на готовност: 10 дни.
Време за зареждане: 2 ч.
Звуково въздействие Технология PremiumPitch2+ за динамичен стерео звук.
Здравина Титаниевата рамка осигурява гъвкавост и дълготрайна издръжливост.
Ниско ниво на шум Микрофони с двойно шумопотискане за ясен звук при разговори.
Тегло 26 грама.
Обхват 10 метра.

Техническа информация

За марката

Компанията AfterShokz е основана през 2011 год. в Сиракюз, Ню Йорк. Тя е иноватор в технологиите с костна проводимост на звука и предлага висококачествени слушалки, адаптирани за спортна дейност.
AfterShokz притежава над 300 патента, свързани с иновациите си в костната проводимост, и регистрира разрастване с между 200 и 300 % за последните 3 години.Слушалките AEROPEX са разработени с иновативната технология PremiumPitch 2+, гарантираща висококачествена костна проводимост на звука.

ПО-НАСИТЕН БАС И ПО-МАЛКО ВИБРАЦИИ

Една от най-важните характеристики на слушалките с костна проводимост е точният баланс между предаването на басовия звук и силата на вибрациите. Повечето потребители предпочитат наситените басови звуци, но възпроизведените от тях вибрации могат да причинят дискомфорт.
Преобразувателите на слушалките AEROPEX са разработени с наклон от 30°, докато преобразувателите на модел AIR са прави, успоредни на лицето. Това осигурява предаване на по-богати и наситени басове и ограничаване на вибрациите.

ПО-МАЛКИ И ПО-ЛЕКИ

Преобразувателите на слушалките AEROPEX са с 50% по-малки и с 20% по-икономични. Слушалките AEROPEX са разработени с чип Qualcomm Bluetooth QCC3024, който ограничава консумацията на енергия на системата Bluetooth с 50%.

Водоустойчивост

Водоустойчивост на дълбочина до 1 м в продължение на 30 минути.
Слушалките AEROPEX са устойчиви на вода и изпотяване. Отворите LeakSlayers на преобразувателите са премахнати, а зареждането се осъществява с магнитни конектори, вместо с Micro USB.
Слушалките AEROPEX издават предупредителен сигнал при опит за зареждане и наличие на влага след спортната дейност.

50% ПО-МАЛКО ИЗТИЧАНЕ НА ЗВУК

Ограничаването на изтичането на звук е важна характеристика за слушалките с костна проводимост.
Изтичането на звука е оптимизирано при модел AIR.
За осигуряване на водоустойчивост и естетична визия, моделът AEROPEX е разработен без системата LeakSlayer. Изтичането на звук е ограничено с 50%.

Какво е костна проводимост? (1/2)

Съчетанието на технологията с костна проводимост и опита на AfterShokz позволява на спортистите да чуват ясно околните шумове и гарантира максимална безопасност по време на тренировка.
Продуктът предлага множество предимства, включително по отношение на здравословните условия за употреба: звукът се предава директно във вътрешното ухо, без да преминава през тъпанчето. Това е отлично решение и при някои нарушения на слуха.

Какво е костна проводимост? (2/2)

Слушалките AfterShokz не се поставят във вътрешността на ухото, което предотвратява риска от падане при интензивно движение или изпотяване.
Освен това те са по-хигиенични и могат да се използват от хора с по-тесен ушен канал или кожна чувствителност.

КОСТНА ПРОВОДИМОСТ: НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ

Преобразувателите излъчват минивибрации, които минават през скулите и достигат директно до вътрешното ухо. Звукът не се предава по въздуха през външното ухо (от ушната мида през ушния канал до тъпанчето). Тази технология за слушане на музика с отворени уши осигурява максимална безопасност и комфорт.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи