Реф. : 8621458
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СКИ ЗА ФРИЙРАЙД, МЪЖЕ

ДАМСКИ СКИ + АВТОМАТИ ЗА ФРИЙРАЙД ELAN RIPSTICK 96

NO BRAND
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 10/10/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 13/10/2021 Безплатно
  • Доставка до адрес От 15/10/2021 Безплатно
Създадени, за да бъдат леки, мултифункционални и лесни за каране при всякакви снежни условия. Истински фрийрайд ски, които се представят добре и на писта.

Предимства

ПЛАВАЕМОСТ Талия 96 мм за добра флотация в пресен сняг до 25 см.
Маневреност Супер маневрени - лява и дясна ска.
Стабилност Карбоновите елементи по дължината правят ските по-твърди и стабилни.
Сцепление Профил Amphibio и стени SST за изключително сцепление.

Техническа информация

Какъв скиор сте?

Хвалени както от любителите на пистовото каране, така и от фрийрайдърите, Ripstick 96 са еталон за фрийрайд ски, съзададени, за да са леки, мултифункционални и лесни за каране на всякакъв сняг.

Технология Amphibio

Това уникално решение, което съчетава камбер от вътрешната страна и рокер от външната, т.е. ските са лява и дясна, гарантира несравнимо поведение. Ските са лесни за управление при влизане в завоя и предлагат добър контакт със снега. Технологията Amphibio е призната от експерти като голямо постижение и се е превърнала в една от водещите технологии в сферата на ските.

Конструкция SST

Конструкцията SST осигурява бързо и директно предаване на натиска от ските към снега, като същевременно ги прави изключително твърди при усукване.

Описание

Ripstick 96 са изработени по последни технологии и с най-леките материали, освен това са с актуална геометрия, което ги прави отличен избор, за да се възползвате от удоволствието от карането всеки ден. Достатъчно широки са, за да са пъргави на пудра, а талията им е достатъчно тясна за прецизни завои на писта. Профилът Amphibio предлага изключителна маневреност и сцепление, а стените SST предават енергията директно към кантовете.

Конструкция

Технологията TNT е комбинация от иновации и осигурява отлично съотношение между лекота на конструкцията, мощност и представяне. Технологията TNT включва Inserts Vapor Tip в сърцевината от дърво TubeLite. Крайният резултат е изключително леки ски с несравнима мощност, омекотяване и стабилност.

Автомати

Автомати Tyrolia ATTACK² 11 AT DEMO , Din 3-11.
Съвместими с обувки - Alpine, GripWalk, за туринг, ISO: 5355A, 9523, 9523W, 9523 GripWalk.
Подходящи са за ски обувки между 259 и 382 мм.
TYROLIA Attack² 11 AT DEMO са автомати за тест и за ски под наем, идеални са благодарение на широкия спектър настройки без инструменти. Те са реактивни и здрави, както останалите продукти от гамата Attack.

Подготовка на ските

Готови за използване ски (вакса и наточени кантове). Наточени кантове на 89°.

Какво е геометрия на ските?

Геометрията на ските включва три характеристики - широчина на върха, на талията и опашката. Колкото по-широк е върхът, толкова по-лесно влизате в завоя. Колкото по-тясна е талията, толкова по-добър контакт със снега гарантират ските на твърд сняг. Колкото по-широка е талията, толкова по-удобни и стабилни са ските при промяна на снега. Колкото по-широка е опашката, толкова стабилни са ските в завоя.Колкото по-тясна е опашката, толкова по-лесно е диагоналното свличане.

Геометрия

За 174 см 134/96/113 мм, радиус 16,2 м.
За 181 см 134/96/113 мм, радиус 18 м.

Тегло

1610 г ска 181 см, 2220 г ска с автомат Attack 11 DEMO.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи