Реф. : 8586440
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СКИ ЗА ФРИЙРАЙД, МЪЖЕ

СКИ С АВТОМАТИ ЗА ФРИЙРАЙД FR 100 ROOKIE 90 WEDZE

WEDZE
4.5/5
4.5/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 30/05/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 01/06/2022 9,99лв.
  • Доставка до адрес От 02/06/2022 11,99лв.
Разработихме тези ски за напреднали, които търсят мултифункционални ски за извънпистово каране, с които могат да карат и за удоволствие на писта. С добра флотация на писта, ските Rookie осигуряват достатъчно стабилност и маневреност на писта и на границите на пистата, за да карате за удоволствие и да откриете фрийрайда безопасно.

Предимства

ПЛАВАЕМОСТ Талия 89 мм и рокер за добра флотация в необработен сняг 20 см.
Маневреност Малък радиус, мека опашка и рокер за маневреност и толерантност.
Стабилност Форма DIRECTIONAL за стабилност на писта.
Сцепление Камберът под обувките прави ските подходящи за твърд сняг.
Мултифункционалност 40% пистово каране, 60% извънпистово каране.Неутрализират неравностите.

Техническа информация

Какъв скиор сте?

Ако сте на ниво напреднали на писта, а пудрата ви кара да мечтаете, със ските Rookie можете да направите уверено първата крачка. Предназначени за начинаещи във фрийрайда, които търсят комфортни на писта ски и лесни з акаране извън пистите ски. Маневрени и толерантни, ските ще са ваш съюзник в първите ви стъпки в извънпистовото каране. Първо на границата на пистите, а постепенно и далече от тях.

Описание

Широчина 90 мм под обувката за стабилност и комфорт при смяна на снежните условия. Малък камбер и рокери на върха и опашката за лесни завои и маневреност на всякакъв сняг. Ските са идеални за първите ви опити на пудрата при дълбочина на снега 15-20 см.
За 162 см 129/89/113 мм, радиус 16 м.
За 170 см 127/88/111 мм, радиус 17. За 178 см 124/88/109 мм, радиус 18 м.

Конструкция

Woodcore Tec е конструкция със сърцевина от дърво (бук и ела) и вертикални стени. Какви са предимствата на тази конструкция?Прави ските подходящи за всякакви снежни условия и осигурява комфорт.

Автомати

Автомати TYROLIA PR11 GW, Din 3-11.Съвместими с обувки Alpine, GripWalk.
Подходящи за обувки от 259 до 382 мм.

Устойчивост

Черна основа за по-лесен сервиз.
.Метален протектор на опашката.

Подготовка на ските

Готови за използване ски (вакса и наточени кантове). Наточени кантове на 89°.

Какво е камбер?

Когато поставите ските на земята, точките на контакт със снега са разположени в зоната на върха и опашката, докато централната част (под автоматите) е леко повдигната (това е камберът). Колкото камберът е по-дълъг и висок, толкова по-пъргави и с по-добър контакт със снега. Колкото по-нисък е, толкова по-маневрени и толерантни са ските.

Какво е рокер?

При ските с извивка рокер върхът, понякога и опашката, са повдигнати от земята по-рано, отколкото при ските с камбер профил. Така точките на контакт се изместват към центъра. Контактната повърхност е по-къса и позволява по-добра маневреност и флотация на мек сняг. При увеличаване на ъгъла на страничен наклон, контактът със снега е по цялата дължина на канта за добро сцепление на твърд сняг. Колкото по-дълъг е рокера, толкова по-маневрени са ските.

Какво е геометрия на ските?

Геометрията на ските включва три характеристики - широчина на върха, на талията и опашката. Колкото по-широк е върхът, толкова по-лесно влизате в завоя. Колкото по-тясна е талията, толкова по-добър контакт със снега гарантират ските на твърд сняг. Колкото по-широка е талията, толкова по-удобни и стабилни са ските при промяна на снега. Колкото по-широка е опашката, толкова стабилни са ските в завоя.Колкото по-тясна е опашката, толкова по-лесно е диагоналното свличане.

Геометрия

Профил Rocker/Cambre/Rocker, directional.
Размери162 см/170 см/170 см.
За 162 см 129/89/113 мм, радиус 16 м;
за 170 см 127/88/111 мм, радиус 17 м;
за 178 см 124/88/109 мм, радиус 18 м.

Тегло

За 162 см без автомат 1570 г, с автомат 2655 г. За 170 см без автомат 1720 г, с автомат 2805 г. За 178 см без автомат 1870 г, с автомат 2955 г.

Помощ при избор

Ако сте начинаещи във фрийрайда, изберете модел Rookie.
Ако имате опит в извънпистовото каране, изберете модел Patrol или Slash.
Ските Patrol са за тези, които търсят сериозни ски, стабилни, с добър контакт със снега и мултифункционални, докато ските Slash са за фрийрайдърите, които предпочитат изключително пъргави ски.
Ски обувките Pow Chaser са отличен избор за любителите на пудрата.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Дъска
20% фибростъкло, 10% стомана, 5% полиетилен, 20% полиамид, 45% дървесина
Съвети за съхранение В края на сезона оставяйте един слой вакса на ските, без да полирате ските, за да ги предпазите от замърсявания и влага.

Тестове и гаранция

Екипът за съвместен дизайн, с който си вътрудничи нащият екип. Този екип включва любители на ските и професионални учители.
Тестови продукт Всички продукти с марката Wed'ze се проектират и разработват в нашите работни и изследователски центрове в подножието на Монблан. Изпитваме ги в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър.
Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктите отговарят напълно на предназначението си.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи