Реф. : 8570578
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СКИ И ОБУВКИ ЗА ФРИЙРАЙД, ДЕЦА

детски ски обувки за фрийрайд SALOMON QST ACCESS 70 SALOMON

SALOMON
3.8/5
3.8/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 09/02/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 09/02/2022 Безплатно
  • Доставка до адрес От 10/02/2022 Безплатно
Предназначени за деца, които карат фрийрайд. С технология Hike and Ride обувките QST Access 70 T са отличен избор за младите фрийрайдъри - с опция ски/ходене, за да стигате лесно до най-добрите места за спускане.

Предимства

Твърдост Флекс индекс 70 за добро съотношение между толерантност и предаване на натиска.
Лесно преместване Опция ски/ходене за повече комфорт при ходене.
Омекотяване Три щраймера за прогресивен флекс.
Удобно използване Широк чорап, който поддържа крака, като същевременно остава удобен.
Точност 3 щраймера с микрорегулиране.
Лесно обличане/събличане Чорапът е с технология Slide-In за по-лесно обуване.

Техническа информация

Лекота

Ски обувките QST Access 70 T са едни от най-леките, предлагани на пазара.

Система BACKBONE

Елемент, свързващ горната част и долната част на обувката, за поддръжка в задната част, подобряваща отскока при излизане от завоя и осигуряваща прогресивен и мощен флекс.Отличен избор за фрийрайд и фрийстайл.

Технология HIKE & RIDE

Патентована система, комбинираща система BACKBONE и V-образна форма в долната задна част на черупката. Позволява широко отваряне при опция "ходене" (отключена система BACKBONE) и истински алпийски флекс при спускане (заключена система BACKBONE).

Настройка на щраймерите

3 щраймера с микрорегулиране.

Чорап

Широк модел, осигуряващ комфорт и топлина. Добра поддръжка в зоната на петата благодарение на предварително формованата пяна на кокалчетата.

Какво е флекс индекс?

Флекс индексът е характеристика, използвана от производителите за обозначаване на твърдостта на обувките. Тази цифра определя твърдостта на цялата обувка, колкото по-висока е стойността, толкова по-твърда е външната обувка. Смята се, че флекс индекс 60 е подходящ за средно напреднали и напреднали скиори. Флекс индекс от 65 до 75 е подходящ за напреднали скиори. Експертите трябва да изберат обувки с флекс индекс над 75. Скиорките с по-голямо тегло могат да изберат обувки с по-голям флекс индекс.

Как да пробвате ски обувки?

След като обуете обувките, закопчайте щраймерите на средната степен. Можете да закопчаете още по-стегнато? Това означава, че обемът на обувките не е подходящ за вас. След като закопчаете обувките, приклекнете 3 пъти, пренасяйки тежестта на тялото върху големия тибията (поставете ръце на коленете, за да ви е по-лесно), за да се намести петата ви в обувката. Изправете се, трябва да усещате върха на обувката. При приклякане стъпалото ви се измества назад и пръстите ви не трябва да стигат до върха.

Как да подобрите комфорта на обувките?

Съществуват различни възможности за подобряване на комфорта на стъпалото в ски обувките. Ски обувките трябва да прилягат плътно по стъпалото. За по-добра поддръжка се предлагат стелки, съобразени със свода на стъпалото, за намаляване на обема на обувката или за повдигане на петата.

Как да предотвратите измръзването на краката?

Често пренебрегвано, пълното изсъхване на вътрешния чорап е важно, за да не ви е студено на краката. Дори при -10°C стъпалото се поти и чорапът не може да изсъхне сам в пластмасовата черупка, дори за няколко дни. Затова го изваждайте след всяко каране. Можете да използвате и сешоар за обувки. В този случай не е необходимо да вадите чорапа.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за поддръжка Да се оставя да изсъхне след използване. Да се оставя да изсъхне на сухо и проветриво място.
Съвети за съхранение Уверете се, че обувките са напълно сухи, преди да ги приберете за съхранение. Съхранявайте обувките със затворени щраймери в калъф на сухо и проветриво място.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи