Реф. : 8570787
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СКИ ОБУВКИ ЗА ПИСТА, ЕКСПЕРТИ, ЖЕНИ

дамски ски обувки за писта ROSSIGNOL PURE PRO 100, сиви ROSSIGNOL

ROSSIGNOL
Мнения от потребителите
Декатлон
до 619лв. - %

От

619лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
619лв. - %
Преди0лв.Сега619лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Предназначени за жени на експертно ниво в ските, които искат да подобрят техниката си. Обувките гарантират отличен топлинен комфорт благодарение на чорапа с мериносова вълна.

Предимства

Твърдост Флекс индекс 100 - твърди обувки за скиори с добра техника.
Фиксиране на стъпалото 100 мм - тясно стъпало.
Анатомичен дизайн Чорапът може да се термоформова в зоната на кокалчетата и пръстите.
Регулиране 4 щраймера с микрорегулиране. Страп 40 мм. (регулируема)
Удобно използване Изкуствена кожа в горната част за усещане за мекота.
Топлина Чорап с мериносова вълна за топлина.

Техническа информация

Ниво

Обувките Rossignol Pure Pro 100 съчетават отлични характеристики, комфорт и женствен дизайн. Както при всички дамски обувки Rossignol, обувките Pure Pro 100 са с чорап и горна част, съобразени с морфологията на женския крак. Флексът им е 100, подходящи са за стъпало до 100 мм. Отличен избор за скиорки с добра техника.

Настройка на щраймерите

4 много солидни алуминиеви щраймера. Можете да регулирате дължината на щраймера като завиете или отвиете закопчалката. Последният щраймер е с три позиции и позволява точно адаптиране към прасеца. Широк страп за допълнително стягане.

Какво е флекс индекс?

Флекс индексът е характеристика, използвана от производителите за обозначаване на твърдостта на обувките. Тази цифра определя твърдостта на ски обувките, колкото по-висока е стойността, толкова по-твърда е външната обувка. Смята се, че флекс индекс 60-70 е подходящ за начинаещи скиори. Флекс индекс от 70 до 100 е подходящ за напреднали скиори. Експертите трябва да изберат обувки с флекс индекс над 100. Скиорите с по-голямо тегло могат да изберат обувки с по-голям флекс индекс.

Как да регулирате флекса на обувките?

Флексът се регулира в задната част на обувката. Не забравяйте да регулирате и двете обувки еднакво.За да регулирате флекса на 100, поставете двата винта долу, а капачката горе. За флекс 90 поставете долния винт на мястото на капачката, а капачката на мястото на винта. За флекс 80 използвайте само 1 винт, поставете го в дупката горе. Затворете останалите дупки с капачките.

Как да изберете размер?

След като обуете обувките, закопчайте щраймерите на средната степен. Можете да закопчаете още по-стегнато? Това означава, че обемът на обувките не е подходящ за вас. След като закопчаете обувките, приклекнете 3 пъти, пренасяйки тежестта на тялото върху големия тибията (поставете ръце на коленете, за да ви е по-лесно), за да се намести петата ви в обувката. Изправете се, трябва да усещате върха на обувката. При приклякане стъпалото ви се измества назад и пръстите ви не трябва да стигат до върха.

Как да избегнете болки в стъпалото?

1. Изберете тънки и технични ски чорапи, за да се улесни нормалното кръвообращение на стъпалото.
2. Изберете стелка, съобразена с формата на стъпалото ви, за да се избегне риск от притискане в обувката. Потърсете съвет от консултант.3. Ако след няколко дни каране (2-3) все още усещате дискомфорт, термоформовайте чорапа. .

Какво е термоформоване?

Чорапът на обувките Rossignol All Speed Pro 100 може да се термоформова в зоната на кокалчетата на глезена и на пръстите. Това означава, че може да се загрее, за да се оформи по крака и по външната обувка. Това позволява повишаване на съвместимостта между стъпалото, чорапа и черупката и намаляване на дискомфорта.

Как да съхранявате ски обувките?

1. Извадете чорапа и проветрете обувките.
2. Закопчайте шраймерите на най-малка степен.
3. Съхранявайте ги на сухо място при температура над 10°C.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за поддръжка Да се оставя да изсъхне след използване.
Съвети за съхранение Уверете се, че обувките са напълно сухи, преди да ги приберете за съхранение. Съхранявайте обувките със затворени щраймери в калъф на сухо и проветриво място.
Ограничения за употреба: Да не се поставят върху или в близост до източник на топлина.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи