Реф. : 8529625
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЕКИПИРОВКА ЗА ПИСТОВИ СКИ, БЕБЕТА

ДЕТСКИ СКИ ОБУВКИ HEAD RAPTOR 60, БЕЛИ HEAD

HEAD
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
Предназначени за млади скиори на ниво експерти. Предават точно натиска към ските. Ски обувки, предназначени за деца на много добро ниво. Гарантират максимална точност - прилягат по стъпалото, висока горна част, 4 щраймера и страп.

Предимства

Регулиране 4 щраймера с микрорегулиране, страп.
Лесно използване Каишка на езика за по-лесно отваряне на обувката и обуване.
Твърдост Флекс индекс 60.
Повдигнати на петата за по-лесен натиск в предната част.

Техническа информация

Система за отваряне/затваряне

Детски ски обувки с 4 щраймера - прецизно и лесно регулиране. Горните щраймери са с 6 позиции, а долните с 4 позицииСтрап и щраймери, гарантиращи прецизно регулиране.

Какво е флекс индекс?

Флекс индексът е характеристика, използвана от производителите за обозначаване на твърдостта на обувките. Тази цифра определя твърдостта на цялата обувка, колкото по-висока е стойността, толкова по-твърда е външната обувка. Смята се, че флекс индекс 60 е отличен избор за деца на много добро ниво в ските.

Как да пробвате ски обувки?

След като обуете обувките, закопчайте щраймерите на средната степен. Ако не са достатъчно стегнати, значи обемът на обувката не е подходящ за вас. След като закопчаете обувките, приклекнете няколко пъти, пренасяйки тежестта на тялото върху тибията, за да се намести петата ви в обувката. В изправено положение трябва да усещате върха на обувката. При приклякане стъпалото ви се измества назад и пръстите ви не трябва да стигат до върха.

Съвети за лесно обуване

За да обуете обувките по-лесно, издърпайте езика навън, за да отворите максимално обувката.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение Съхранявайте ските на сухо място. За оптимална поддръжка на вашето ски оборудване в края на всеки сезон полагайте вакса на ските, без да я циклите.

Тестове и гаранция

Гаранция 1 година

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи