Реф. : 8613904
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СКИ ОБУВКИ ЗА ПИСТА, НАПРЕДНАЛИ, МЪЖЕ

МЪЖКИ СКИ ОБУВКИ ATOMIC HAWX MAGNA 100, ЧЕРНИ ATOMIC

ATOMIC
4.8/5
4.8/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 06/02/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 08/02/2022 Безплатно
  • Доставка до адрес От 09/02/2022 Безплатно
Предназначени за напреднали скиори, които търсят широки обувки, с които да усъвършенстват уменията си. Тези обувки предлагат оптимална поддръжка и добро усещане при каране.

Предимства

Твърдост Средна степен - Флекс индекс 100 - твърди обувки за скиори с добра техника.
Фиксиране на стъпалото 102 мм - средно широко стъпало. Чорап от стандартна пяна.
Анатомичен дизайн Предварително формован чорап, термоформоващ се на кокалчетата на глезена.
Регулиране 4 щраймера с микрорегулиране. Страп 40 мм.
Лесно използване Технология EZ step-in за лесно обуване.
Топлина Технология Thinsulate - отлична изолация.

Техническа информация

Ниво

Добро съотношение между комфорт, точност и топлина. Обувките Atomic Hawx Magna 100 са с широчина 102 мм. Гарантират отлична изолация благодарение на технологията Thinsulate. Подходящи са за напреднали и предлагат добро усещане при каране. Технологията EZ step-in допринася за лесно обуване и събуване.

Настройка на щраймерите

4 много солидни алуминиеви щраймера. Можете да регулирате дължината на щраймера като завиете или отвиете закопчалката. Последният щраймер е с три позиции и позволява точно адаптиране към прасеца. Широк страп за допълнително стягане.

Какво е флекс индекс?

Флекс индексът е характеристика, използвана от производителите за обозначаване на твърдостта на обувките. Тази цифра определя твърдостта на ски обувките, колкото по-висока е стойността, толкова по-твърда е външната обувка. Смята се, че флекс индекс 60-70 е подходящ за начинаещи скиори. Флекс индекс от 70 до 100 е подходящ за напреднали скиори. Експертите трябва да изберат обувки с флекс индекс над 100. Скиорите с по-голямо тегло могат да изберат обувки с по-голям флекс индекс.

Как да изберете размер?

След като обуете обувките, закопчайте щраймерите на средната степен. Можете да закопчаете още по-стегнато? Това означава, че обемът на обувките не е подходящ за вас. След като закопчаете обувките, приклекнете 3 пъти, пренасяйки тежестта на тялото върху големия тибията (поставете ръце на коленете, за да ви е по-лесно), за да се намести петата ви в обувката. Изправете се, трябва да усещате върха на обувката. При приклякане стъпалото ви се измества назад и пръстите ви не трябва да стигат до върха.

Как да избегнете болки в стъпалото?

1. Изберете тънки и технични ски чорапи, за да се улесни нормалното кръвообращение на стъпалото.
2. Изберете стелка, съобразена с формата на стъпалото ви, за да се избегне риск от притискане в обувката. Потърсете съвет от консултант.

Какво е термоформоване?

Чорапът на обувките Atomic Hawx Magna 100 може да се термоформова в зоната на кокалчетата на глезена. Това означава, че може да се загрее, за да се оформи по крака и по външната обувка. Това позволява повишаване на съвместимостта между стъпалото, чорапа и черупката и намаляване на дискомфорта.

Как да съхранявате ски обувките?

1. Извадете чорапа и проветрете обувките.
2. Закопчайте шраймерите на най-малка степен.
3. Съхранявайте ги на сухо място при температура над 10°C.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за поддръжка Да се оставя да изсъхне след използване.
Съвети за съхранение Уверете се, че обувките са напълно сухи, преди да ги приберете за съхранение. Съхранявайте обувките със затворени щраймери в калъф на сухо и проветриво място.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи