Реф. : 862641
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
МАСКИ ЗА СКИ И СНОУБОРД

СКИ МАСКА G SWITCH 500, ЗА ВСЯКАКВО ВРЕМЕ, ЧЕРНА

NO BRAND
4.2/5
4.2/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 26/01/2022 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 26/01/2022 Безплатно
  • Доставка до адрес От 27/01/2022 Безплатно
Маска със сменяща се плака, за да е подходяща за всякакво време. Сменяте плаката в зависимост от климатичните условия. Плака за хубаво или лошо време, вие избирате. Маската е съвместима с диоптрични очила.

Предимства

Слънцезащита 100% защита от UV лъчи, сменяща се плака за всякакво време.
Ограничаване на замъгляването Двойна плака, третирана против замъгляване и рамка с вентилация.
Зрително поле Цилиндрична плака, широко хоризонтално зрително поле.
Удобно използване Ергономична пяна и текстил за повече комфорт.
Фиксиране Ластична лента с широчина 40 мм и силикон.
Регулиране 2 катарами за регулиране дължината на ластика.
Съвместимост Може да се носи с диоптрични очила.

Техническа информация

Защита от UV лъчи

Тъй като ултравиолетовите лъчи са вредни за очите, всички наши маски предлагат 100% защита от ултравиолетови лъчи съгласно стандарт EN 174.Ски маската е най-доброто решение за защита при ски и сноуборд, защото покрива отлично очите и не позволява преминаване или отразяване на UV лъчи.

Сменяща се плака

Ски маска със сменяща се плака, за да е подходяща за всякакво време. Категория S1 съответства на светла плака, подходяща за лошо време. Категория S3 съответства на тъмна плака, която позволява добра защита от слънцето.

Защита срещу замъгляване

Високата защита от замъгляване е гарантирана от двойната плака, покритието от вътрешната страна и вентилацията на рамката, позволяваща проветрение на вътрешността на маската. За нормалното функциониране на вентилацията, не блокирайте вентилационните отвори, например с шал. За да запазите ефикасността на покритието против замъгляване по-дълго време, не търкайте плаката от вътрешната страна, за да я почистите, а я избършете внимателно с кръгообразни движения.

Двойна плака

Двойна плака за ограничаване на замъгляването. Въздухът между двете плаки играе ролята на термофилтър, като по този начин предотвратява изпотяването на вътрешната плака. Вътрешната плака е обработена против замъгляване.

Цилиндрична плака.

Устойчива външна плака от поликарбонат, вътрешна плака от ацетат.

Зрително поле

Маската е с ефикасно зрително поле, което позволява да виждате добре какво се случва от двете ви страни.

Съвместимост с диоптрични очила

Ски маската G SWITCH 500 размер L може да се носи с диоптрични очила с максимална широчина на рамката 145 мм. Пяната отстрани и формата на маската са съобразени с дръжките на очилата.

Калъф

Когато не използвате маската, я поставяйте в микрофибърен калъф, за да предпазите плаката от надраскване. Калъфът е изработен от материя, която е идеална за почистване на маската.
Термокомпресираният калъф е идеален за защита на маската ви от повреждане в раницата по време на ски и сноуборд.

Плака

Цветното покритие на външната страна на плаката намалява преминаването на светлината, която достига до окото, което означава ограничаване на заслепяването и по-голяма зрителна яснота при ярко слънце.

Стандарт EN 174

Европейският стандарт EN 174 се прилага за маски, предназначени за защита на очите при ски, сноуборд или дейности във високопланински райони.

Предотвратяване на замъгляването

При влажност ски маската се замъглява лесно.Не позволявайте проникване на вода и влага в пяната на маската, например като я поставяте върху мократа шапка или каска. Друг важен фактор за поява на замъгляване е падането в снега. Ето защо е много важно маската да изсъхне напълно през нощта, преди да я използвате отново на следващия ден.

Два размера

Изберете размер на маската в зависимост от обиколката на главата ви. За обиколка на главата до 55 см е подходящ размер S, а над 56 см - размер L.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за поддръжка Почиствайте очилата с подходяща микрофибърна кърпичка и специален спрей за очила. Да се оставя да изсъхне след използване.
Съвети за съхранение След използване съхранявайте маската в калъф.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи