Реф. : 8512921
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
МАСКИ ЗА СКИ И СНОУБОРД

МАСКА ЗА СКИ И СНОУБОРД G 900 I, червена WEDZE

WEDZE
5/5
5/5

Цвят : бордо

Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 24/09/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 27/09/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 29/09/2021 6лв.
Най-добрата маска от гамата със сменяща се плака, за да е подходяща за всякакво време, и защита от замъгляване. Подходяща е за носене с диоптрични очила. Създадохме маската G 900 I със сферична сменяща се плака, позволяваща пптимално зрително поле, и защита от замъгляване, за да карате във всякакво време. Маската е съвместима с диоптрични очила.

Предимства

Слънцезащита 100% защита от UV лъчи, сменяща се плака за всякакво време.
Ограничаване на замъгляването Оптимална защита от замъгляване, двойна плака и рамка с вентилация.
Зрително поле Сферична плака, оптимално хоризонтално и вертикално зрително поле.
Удобно използване Ластична лента с широчина 40 мм и силикон.
Фиксиране Ластична лента с широчина 40 мм и силикон.
Регулиране 2 катарами за регулиране дължината на ластика.
Съвместимост Размер L може да се носи с диоптрични очила (макс. 145 мм).
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

Защита от UV лъчи

Тъй като ултравиолетовите лъчи са вредни за очите, всички наши маски предлагат 100% защита от ултравиолетови лъчи съгласно стандарт EN 174.Ски маската е най-доброто решение за защита при ски и сноуборд, защото покрива отлично очите и не позволява преминаване или отразяване на UV лъчи.

Плаки категория S1 и S3 с възможност за смяна

Ски маска със сменяща се плака, за да е подходяща за всякакво време. Категория S1 съответства на светла плака, подходяща за лишо време. Категория S3 съответства на тъмна плака, която позволява добра защита от слънцето. Плаката не е устойчива на надраскване.

Покритие против замъгляване

Оптималната защита от замъгляване е гарантирана от двойната плака, покритието от вътрешната страна и вентилацията на рамката, позволяваща проветрение на вътрешността на маската. За нормалното функциониране на вентилацията, не блокирайте вентилационните отвори, например с шал. За да запазите ефикасността на покритието против замъгляване по-дълго време, не търкайте плаката от вътрешната страна, за да я почистите, а я избършете внимателно с кръгообразни движения.

Двойна плака с вентилация

Двойна плака за ограничаване на замъгляването. Въздухът между двете плаки играе ролята на термофилтър, като по този начин предотвратява изпотяването на вътрешната плака. Вътрешната плака е обработена против замъгляване.

Сферична плака

Сферичната плака допринася за по-малка оптичната деформация. Тройна плака със сферична форма.
Много устойчива средна плака от шприцван поликарбонат, вътрешна плака от ацетат. Сменящата се плака също е от много устойчив поликарбонат. Маската G 900 I е най-здравата маска от гамата на Wedze.

Съвместимост със ски каска

Всички ски маски Wed'ze са създадени, за да са напълно съвместими с каските за ски на Wedze.

Съвместимост с диоптрични очила

Ски маската G 900 I размер L може да се носи с диоптрични очила с максимална широчина на рамката 145 мм. Пяната отстрани и формата на маската са съобразени с дръжките на очилата.

Лента

Ластик от полиамид, полиестер и каучук с широчина 40 мм. Силикон против хлъзгане.

Калъф

Не забравяйте да защитите маската си и най-вече плаката от надраскване. Термокомпресираният калъф е идеален за защита на маската ви от повреждане в раницата по време на ски и сноуборд.

Огледална плака

Цветното покритие на външната страна на плаката намалява преминаването на светлината, която достига до окото, което означава ограничаване на заслепяването и по-голяма зрителна яснота при ярко слънце. Внимание: плаката не е устойчива на надраскване.

Стандарт EN 174

Европейският стандарт EN 174 се прилага за маски, предназначени за защита на очите при ски, сноуборд или дейности във високопланински райони. Стандартът ANSI е американски стандарт, който е по-строг от европейския по отношение на устойчивостта на удар и на външни въздействия.
Маската отговаря на двата стандарта.

Предотвратяване на замъгляването

При влажност ски маската се замъглява лесно. Не позволявайте проникване на вода и влага в пяната на маската, например като я поставяте върху мократа шапка или каска. Друг важен фактор за поява на замъгляване е падането в снега. Ето защо е много важно маската да изсъхне напълно през нощта, преди да я използвате отново на следващия ден.

Два размера

Изберете размер на маската в зависимост от обиколката на главата ви. За обиколка на главата до 55 см е подходящ размер S, а над 56 см - размер L.

Зрително поле

Маската предлага оптимално зрително поле - най-доброто от гамата.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Ластик
31% полиестер, 33% полиамид, 36% каучук
Рамка/ шаси на ролери
100% термопластичен полиуретан
Стъкло
40% целулозен ацетат, 60% поликарбонат
Пяна
100% полиуретан
Съвети за съхранение След използване съхранявайте маската в калъф.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Всички продукти с марката Wed'ze се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи