Поръчки, направени след 13.03.2020 г., могат да имат временно забавяне поради технически проблеми, съчетани със задържане на доставките при преминаване на границите на страната ни.
Реф. : 8504989
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
МАСКИ ЗА СКИ И СНОУБОРД

МАСКА ЗА СКИ И СНОУБОРД G 120, ХУБАВО ВРЕМЕ, СИНЯ WEDZE

WEDZE
Мнения от потребителите
Декатлон
до 17,40лв. - %

От

17,40лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
Маска с двойна плака, гарантираща намаляване на замъгляването и добра видимост при хубаво време. Ски маската G 120 S3 е с двойна плака и гарантира добра видимост в слънчево и облачно време. 100% защита от UV лъчи.

Предимства

Слънцезащита 100 % UV защита.Плака в кафяв цвят, подходяща за слънчево и облачно време.
Ограничаване на замъгляването Основна защита от замъгляване - двойна плака, обработена против замъгляване.
Зрително поле Цилиндрична плака с добро хоризонтално зрително поле.
Удобно използване Ергономична пяна.
Фиксиране Ластична лента с широчина 40 мм.
Регулиране 1 катарама за регулиране дължината на ластичната лента.
Съвместимост Съвместима с каски Wedze.

Техническа информация

Защита от UV лъчи

Тъй като ултравиолетовите лъчи са вредни за очите, всички наши маски предлагат 100% защита от ултравиолетови лъчи съгласно стандарт EN 174.Ски маската е най-доброто решение за защита при ски и сноуборд, защото покрива отлично очите и не позволява преминаване или отразяване на UV лъчи.

Плака категория S3

Категория S3 съответства на тъмна плака, която позволява добра защита от слънцето. Избрахме плака в кафяв цвят, която позволява добра видимост в сенчестите участъци и вкрая на деня.

Основна защита от замъгляване

Основната защита от замъгляване представлява двойна плака и обработване на вътрешната страна на вътрешната плака.
За нормалното функциониране на вентилацията, не блокирайте вентилационните отвори, например с шал. За да запазите ефикасността на покритието против замъгляване по-дълго време, не търкайте плаката от вътрешната страна, за да я почистите, а я избършете внимателно с кръгообразни движения.

Двойна плака

Двойна плака за ограничаване на замъгляването. Въздухът между двете плаки играе ролята на термофилтър, като по този начин предотвратява изпотяването на вътрешната плака. Вътрешната плака е обработена против замъгляване.

Цилиндрична плака.

Двойна цилиндрична плака, изработена от поликарбонат от външната страна и целулоза пропионат от вътрешната, изрязана според формата на маската.

Съвместимост със ски каска

Всички ски маски Wed'ze са създадени, за да са напълно съвместими с каските за ски на Wedze.

Съвместимост с диоптрични очила

Ски маската G 120 S3 размер L може да се носи с диоптрични очила с максимална широчина на рамката 135 мм. Пяната отстрани и формата на маската са съобразени с дръжките на очилата.

Лента

Еластична лента от полиамид, полиестер и каучук с широчина 40 мм.

Стандарт EN 174

Европейският стандарт EN 174 се прилага за маски, предназначени за защита на очите при ски, сноуборд или дейности във високопланински райони.

Предотвратяване на замъгляването

При влажност ски маската се замъглява лесно. Не позволявайте проникване на вода и влага в пяната на маската, например като я поставяте върху мократа шапка или каска. Друг важен фактор за поява на замъгляване е падането в снега. Ето защо е много важно маската да изсъхне напълно през нощта, преди да я използвате отново на следващия ден.

Два размера

Изберете размер на маската в зависимост от обиколката на главата ви. За обиколка на главата до 55 см е подходящ размер S, а над 56 см - размер L.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Лещи
40.00% целулозен ацетат, 60.00% поликарбонат
Рамка/ шаси на ролери
100.00% термопластичен полиуретан
Ластична лента
31.00% полиестер, 33.00% полиамид, 36.00% каучук
Пяна
100.00% полиуретан
Съвети за съхранение Всички продукти с марката Wed'ze се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Всички продукти с марката Wed'ze се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи