Реф. : 8503323
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
КАСКИ ЗА СКИ ФРИЙРАЙД

СКИ КАСКА ФРИЙРАЙД FR900 MIPS, БЯЛА WEDZE

WEDZE
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 21/05/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 21/05/2021 Безплатно
  • Доставка до адрес От 21/05/2021 Безплатно
Лека каска с отлична вентилация и технология MIPS за фрийрайд. Каската е с технология MIPS, гарантираща оптимална защита.Хибридна конструкция, ABS в горната част на каската за по-добра устойчивост на пробиване.

Предимства

Вентилация Вентилация с 2 позиции - ски и ходене.
Лесна поддръжка Сваляща се вътрешна част, подходяща за машинно пране при 30°С.
Съвместимост Каските и маските с марка Wed'ze са създадени, за да се носят заедно.
Фиксиране Механизъм за регулиране спрямо обиколката на главата.
Лекота По-лека в сравнение със средното тегло на каските ни. 500 г за размер М.
Противоударна защита Стандарт EN 1077-В. Технология MIPS за още по-добра защита.

Техническа информация

Система TURNRING

Системата Turnring е задължителен елемент, гарантиращ стабилно фиксиране на каската на главата. Тази система ви позволява да регулирате бързо и лесно каската благодарение на механизма, който е достъпен и лесен за манипулиране дори с ръкавици. Тя осигурява максимален комфорт и безопасност. Завъртете механизма надясно, за да стегнете, и наляво, за да отпуснете каската.

Хибридна конструкция

Конструкцията Light Shell позволява изработване на леки каски. Тази технология, наричана In-Mold представлява външна черупка, която е директно формована върху вътрешната част от EPS.
Като вътрешната част от EPS има свойството да абсорбира ударите.
Твърдата ABS черупка в горната част е малко по-тежка, но осигурява по високо ниво на защита от пробиване. Съветваме ви да сменяте каската си на всеки 5 години, дори да не е претърпяла сериозен удар.

Технология MIPS

Технологията MIPS позволява вътрешната повърхност на каската да се движи независимо от външната черупка. В случай на удар ротационните сили ще бъдат по-добре разпръснати благодарение на възможното движение в различни посоки от 10 до 15 мм.

Система RECCO

Системата RECCO® е нова технология, която работи с две устройства - детектор и транспондер. Тези детектори излъчват сигнал, който се улавя и отразява от транспондера RECCO®, интегриран в каската. Планинските спасители чуват звуков сигнал, който ги води директно към пострадалия.За повече информация се свържете със спасителните служби.

Стандарт EN 1077

Европейският стандарт EN 1077 се прилага за каски, предназначени за защита на главата при ски и сноуборд. Продуктите, изработени в съответствие с този стандарт, се изпитват за противоударна защита и устойчивост на пробиване.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Гилза
50% поликарбонат, 50% акрилонитрил-бутадиен-стриен (ABS)
Подплата
100% експандиран полистирен
Пяна
100% полиуретан
Съвети за съхранение Съхранявайте каската на сухо място, далече от източници на топлина и ултравиолетови лъчи. След като изсъхне напълно, съхранявайте каската в платнен калъф.
Ограничения за употреба: Каска, претърпяла сериозен удар, трябва да бъде сменена.

Тестове и гаранция

Всички наши каски са сертифицирани от външна акредитирана лаборатория.
Тестови продукт Всички продукти с марката Wed'ze се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи