Реф. : 8574341
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СКИ КАСКИ ЗА ФРИЙРАЙД

СКИ КАСКА ЗА ФРИЙРАЙД Carv 700 Mips, сива WEDZE

WEDZE

Цвят : графитно тъмносиво / каменно сиво

Мнения от потребителите
Декатлон
до 149лв. -53 %

От

69,90лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От 24/01/2020 До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
149лв.  %
Преди0лв.Сега149лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Лека каска с отлична вентилация и технология MIPS за all mountain ски и сноуборд. Каската е с технология MIPS, гарантираща оптимална защита.

ПРЕДИМСТВА

Фиксиране Механизъм за регулиране, регулиране на височина + платка на тила.
Вентилация 9 вентилационни отвора, от които 6 с възможност за регулиране.
Лекота По-лека в сравнение със средното тегло на каските ни. 490 г за размер М.
Противоударна защита Стандарт EN 1077- B. Технология MIPS за оптимална защита.
Лесна поддръжка Сваляща се вътрешна част, подходяща за машинно пране при 30°С.
Топлина Вътрешната част предпазва главата от студа. Дебела подплата на ушите и врата.
Съвместимост Каските и маските с марка Wed'ze са създадени, за да се носят заедно.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Система TURNRING

Системата Turnring е задължителен елемент, гарантиращ стабилно фиксиране на каската на главата. Тази система ви позволява да регулирате бързо и лесно каската благодарение на механизма, който е достъпен и лесен за манипулиране дори с ръкавици. Тя осигурява максимален комфорт и безопасност. Завъртете механизма надясно, за да стегнете, и наляво, за да отпуснете каската.

Концепция Full Earpad

Концепцията Full Earpad предлага стабилно фиксиране на главата, повече топлина и комфорт при използване. Протекторите за уши са изработени от цяло парче текстил, като по този начин обхващат и врата.Системата за регулиране с механизъм е вградена в задната част на каската.

Система ACTIV AIR COOLING

Системата за вентилация Active Air Cooling подобрява терморегулацията на каската и намалява замъгляването на маската. Тази концепция позволява регулиране на притока на въздух и отвежда топлината и влагата, като е съобразена с цялостната защита на главата каска+маска.Можете да регулирате притока на въздух с механизъм в горната част на каската.

Конструкция Light Shell

Конструкцията Light Shell позволява изработване на много леки каски. Тази техника, наречена In-Mold, позволява директно отливане на поликарбонатната черупка върху вътрешната част от EPS. Като вътрешната част от EPS има свойството да абсорбира ударите. Всички части формират много лека конструкция. Каска, която не е претърпяла сериозен удар, трябва да се сменя най-късно на всеки 5 години.

Технология MIPS

Технологията MIPS позволява вътрешната повърхност на каската да се движи независимо от външната черупка. В случай на удар ротационните сили ще бъдат по-добре разпръснати благодарение на възможното движение в различни посоки от 10 до 15 мм.

Система RECCO

Системата RECCO® е нова технология, която работи с две устройства - детектор и транспондер. Тези детектори излъчват сигнал, който се улавя и отразява от транспондера RECCO®, интегриран в каската. Планинските спасители чуват звуков сигнал, който ги води директно към пострадалия.За повече информация се свържете със спасителните служби.

Система COLD BARRIER

Системата Cold Barrier допринася за повече топлина. Докато сте на ските или сноуборда, можете да усетите студ в зоната на челото в резултат на голямото разстояние между маската и каската. Вътрешната част на каската е подгъната в областта на челото, след като я издърпате, тя ще ви предпазва от студа, като създава термична бариера между каската и маската.

Свалящи се текстилни компоненти

Сваляща се вътрешна част, подходяща за машинно пране при 30°С.

Стандарт EN 1077

Европейският стандарт EN 1077 се прилага за каски, предназначени за защита на главата при ски и сноуборд. Продуктите, изработени в съответствие с този стандарт, се изпитват за противоударна защита и устойчивост на пробиване.

Покажи повече Покажи по-малко

СЪСТАВ/СЪВЕТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

Състав
Пяна
100.00% експандиран полистирен
Външна материя
100.00% поликарбонат
Съвети за съхранение Съхранявайте каската на сухо място, далече от източници на топлина и ултравиолетови лъчи. След като изсъхне напълно, съхранявайте каската в платнена торба.
Ограничения за употреба: Каска, претърпяла сериозен удар, трябва да бъде сменена.
Вижте как да използвате Вашия продукт.

ТЕСТОВЕ И ГАРАНЦИЯ

Всички наши каски са сертифицирани от външна акредитирана лаборатория.
Тестови продукт Всички продукти с марката Wed'ze се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.
Гаранция 2 години

МНЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИ

МНЕНИЯ НА НАШИТЕ ЕКИПИ